Çatı davası devam etti

Çatı davası devam etti
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) Muğla’daki çatı yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında istinaftan dönen...

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) Muğla’daki çatı yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında istinaftan dönen dava, Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye devam etti.

Neval Çolak Arslan

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasının (FETÖ/PDY) Muğla’daki çatı yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında istinaftan dönen davada, savunmaları alınmayan avukatların savunmaları dinlendi.

Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın duruşmasına denetimli olarak tahliye edilen, eşi ile birlikte yurtdışına kaçmak teşebbüsünde bulunduğu iddiası ile Edirne’de tutuklanan Medeni T. Ses ve Görüntü Sistemi (SEBGİS) kanalıyla bağlandı.

Medeni T. savunmasında kaçma düşüncesi olmadığını belirterek, “Yurt dışına çıkmaktan vazgeçip, İstanbul’a dönerken yakalandım. Kaçma gibi bir düşüncem yoktu. Eşimde yanımdaydı. O da tutuklandı. Mağdurum. Tahliyemi talep ediyorum” dedi.

Mahkeme heyeti Medeni T.’nin tahliye talebini reddetti.

Sanık avukatlarının son savunmaları alındıktan sonra karara bağlanacağı öğrenilen dava 29 Ocak tarihine ertelendi.

Bu haber toplam 343 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.