Çaybükü’ne Sosyal Alan

Çaybükü’ne Sosyal Alan
Çaybükü Mahallesinde yapımı devam eden sosyal alan tamamlanarak halkın kullanımına açıldı.  Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Merkez...

Çaybükü Mahallesinde yapımı devam eden sosyal alan tamamlanarak halkın kullanımına açıldı.  Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Merkez ilçede olduğu gibi kırsal mahallelerimizde de halkımızın rahat ve konforlu bir şekilde düğün, sünnet, mevlit gibi her türlü etkinliğini sorunsuzca yapabileceği sosyal alanlarımızı inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.

Menteşe Belediyesi tarafından kırsal mahallelere yapılan Çok Amaçlı Sosyal Alanlara bir yenisi daha eklendi.  Çaybükü Mahallesi sosyal alanının da yapımının tamamlanmasıyla kırsal mahallelerdeki sosyal alanların sayısı 9’a yükseldi.

Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Başkan Gümüş,“Merkezde Kiramettin, kırsalda ise Çamoluk, Taşlı, Akkaya (Dirgeme), Dağpınarı, Yenibağyaka, Yenice ve Çiftlik mahallelerimizdeki Çok Amaçlı Sosyal Alanlarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmuştuk. Şimdi ise Çaybükü mahallemizdeki yapımı devam eden Sosyal Alanımızın yapımı tamamlandı. İçerisinde elektriği, suyu, mutfağı bulunan, vatandaşlarımızın düğün, nişan, sünnet, mevlit gibi etkinliklerde tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri,üstü uzay çatıyla kapatılmış sosyal alanlar yapmaya devam edeceğiz. Amacımız halkımızın yaşam konforunu arttırmaktır.”dedi.

Bu haber toplam 996 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.