Çelik’ten yerinde hizmetler

Çelik’ten yerinde hizmetler
AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri Çaltılık Mahallesine  ziyarette bulundu.AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin...

AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri Çaltılık Mahallesine  ziyarette bulundu.

AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri Çaltılık Mahallesine  ziyarette bulundu. AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, AK Parti Muğla Milletvekili M.Yavuz Demir’in danışmanı Emre Güçlü ve yönetim kurulu üyeleriyle vatandaşların sorunlarını, dertlerini çözmek için gerekli incelemelerde bulundu.

Çelik, "Beni rahatsız edin, bu koltuklar sizlerin, bizler sizlere hizmet için buradayız. Biz Milas’ın evladıyız, önümüzde seçim yok siyaset yapmaya da gelmedik, sizleri siyaset yaparak bunaltmak ta istemiyorum, bizim buraya geliş amacımız belli sizlerin sorunlarınızı, dertlerinizi çözebilmektir. Buraların hizmetlerle buluşmasını sağlamaktır. Bizler Allah izin verdikçe sizlerin yanlarında olacağız, sürekli buralara geleceğiz” dedi.

AK Parti Milas İlçe Teşkilatı Emin Çelik riyasetinde pandemi sürecinde  sosyal mesafe kurallarına uygun biçimde ziyaretlerine devam ediyor. Çelik, "Bizler bu vatana gönül vermiş, milletine kendini adamış bir liderin temsilcileriyiz. Biz bu coğrafya da Recep Tayyip Erdoğan’ı temsil ediyoruz. Onunda dediği gibi biz bu millete hizmetkâr olmaya geldik. Biz vatandaşa ulaşamazsak, vatandaş bize ulaşamazsa bizler bu koltuklarda vatandaştan uzak siyaset yaparsak ne yaptığımız siyasetin ne kutlu davamızın bir amacı olur. Bizim davamız milletimizin davası biz buralarda bu milletin temsilcileriyiz” dedi.

Çelik’ten vefa ziyareti

AK Parti Milas İlçe Teşkilatı ziyaretlerine 14 Nisan günü kalp krizi sonucu hayatını kaybeden AK Parti kurucu üyelerinden Ahmet Göztepe’nin evine ziyarette bulundu. Çelik ziyaretinde “Ahmet abimin ruhu şad olsun mekanı cennet olsun” diyerek ekledi, “Ahmet abim sürekli görüştüğüm çok değer verdiğim fikirlerine düşüncelerine ihtiyaç duyduğum bir insandı. Sizler bana onun emanetisiniz, onun ailesi benim ailem biz kocaman aileyiz daima sizin yanınızda olmaya çalışacağız, asla kendinizi yalnız hissetmeyin. Benim kapım size sonuna kadar açık. Her zaman beni arayabilir, yardımcı olabileceğim bir şey olduğunda çekinmeden söyleyebilirsiniz” dedi.

Bu haber toplam 450 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.