Cemaat muhasebecisi tutuklandı

Cemaat muhasebecisi tutuklandı
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik düzenlenen operasyonda cemaat okullarının muhasebe müdürlüğünü yapan C.Ö gözaltına...

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik düzenlenen operasyonda cemaat okullarının muhasebe müdürlüğünü yapan C.Ö gözaltına alındı. Savcılığa sevk edilen C.Ö daha sonra çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Bylock kullanıcısı olduğu belirlenen ve cemaat okullarında muhasebecilik yapan C.Ö gözaltına alındı. Terörle mücadele şube müdürlüğünde ifadesi alınan C.Ö daha sonra savcılığa sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen C.Ö tutuklanarak Düğerek E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

3 ilin imamı tutuklandı

Bu arada geçtiğimiz gün Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ/PDY’nin Muğla, Aydın ve Denizli  ‘bölge mahrem imamı’ olduğu iddiasıyla gözaltına ve adliyeye sevk edilen M.M.G.’de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MUSTAFA İNCİ

Bu haber toplam 1093 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.