Cemiyet genel kurulu ertelendi

Cemiyet genel kurulu ertelendi
Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, Cemiyetin yapılması planlanan genel kurulunun, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 14.04.2021 tarih ve 6638 sayılı genelgesi kapsamında ertelendiğini...

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, Cemiyetin yapılması planlanan genel kurulunun, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 14.04.2021 tarih ve 6638 sayılı genelgesi kapsamında ertelendiğini açıkladı.

Muğla Valiliği; İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 14.04.2021 tarih ve 6638 sayılı genelgesi kapsamında, 17 Mayıs 2021 tarihine kadar sivil toplum kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ve bunların üst kuruluşları ile birlikler ve kooperatiflerin genel kurul dahi yapacakları geniş katılımlı her türlü etkinliklerin ertelendiğini duyurdu.

Duyuru üzerine bir açıklamada bulunan Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Akbulut, Cemiyetlerinin genel kurul sürecine girdiğini, genel kurulun yapılması için gerekli kararı alarak, tarih belirlediklerini ancak bu genelgeden sonra genel kurulun şu an için net olmayan bir tarihe ertelendiğini dile getirdi.

Başkan Akbulut şunları söyledi: “Muğla Gazeteciler Cemiyetimizin genel kurulları 3 yılda bir yapılıyor. 2018 yılındaki genel kurulumuzun ardından bu yıl yeni bir genel kurul sürecine girmiş bulunmaktayız. Gerekli hazırlıklarımızı tamamlayıp, İlkini 28 Nisan Çarşamba günü yapmayı planladığımız, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise ikincisini 21 Mayıs Cuma günü için gerçekleştirecek olduğumuzu gazete ilanıyla da duyurduğumuz olağan genel kurulumuz, Valilikten yapılan İçişleri Bakanlığı genelgesine yönelik duyuru ile ertelenmiştir. Genel kurulların 17 Mayıs tarihine kadar ertelendiğinin açıklanmasıyla, genel kurul sürecimiz için yeni bir tarih belirleme yoluna gidilecektir ancak o tarih şu an için belirsiz. 17 Mayıs’tan sonra yeni içinde bulunduğumuz pandemi dönemiyle ilgili yeni kararlar alınmaz ve gerekli esneklik sağlanır ise, genel kurul planlamamızı yeniden başlatabiliriz ama şuan takvim için bir şey söylemek olanaksız. Cemiyet üyelerimize ve kamuoyuna duyurulur.”

Bu haber toplam 289 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.