Cemiyetten Ayaz bebek için anlamlı etkinlik

Cemiyetten Ayaz bebek için anlamlı etkinlik
Muğla Gazeteciler Cemiyeti, Muğla'nın Marmaris İlçesinde yaşayan Mehtap-Sinan Ünen çiftinin SMA Tip 2 teşhisi konulan oğulları 16, 5 aylık Ayaz Bebek için anlamlı bir etkinlik düzenleyerek,  “Ayaz bebek için gazeteci abi ve...

Muğla Gazeteciler Cemiyeti, Muğla'nın Marmaris İlçesinde yaşayan Mehtap-Sinan Ünen çiftinin SMA Tip 2 teşhisi konulan oğulları 16, 5 aylık Ayaz Bebek için anlamlı bir etkinlik düzenleyerek,  “Ayaz bebek için gazeteci abi ve ablaları olarak biz de varız” dedi.

Sinem Korkmaz

Muğla'nın Marmaris İlçesinde Mehtap-Sinan Ünen çiftinin SMA Tip 2 teşhisi konulan oğulları 16, 5 aylık Ayaz Bebeğin yurt dışında uygulanan ve bedeli 2 milyon 400 bin Euro olan tedaviyi görüp, sağlığına kavuşabilmesi için sosyal medya aracılığı ile bağış kampanyası başlatılmıştı. Muğla Gazeteciler Cemiyeti de, “Ayaz bebek için gazeteci abi ve ablaları olarak biz de varız” diyerek Ayaz bebeği yalnız bırakmadı.

Etkinlik, 1 Mart Pazartesi günü saat 20.00’de gazetecilerin interaktif ortamda canlı katılımlarıyla yapılacak.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, tüm meslektaşlarını düzenledikleri etkinliğe davet etti.

Konuya ilişkin görüşlerini aldığımız Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, “Talihsiz bir hastalığın pençesine yakalanmış minik bir yavrumuzun tedavisi için bizler de bir farkındalık oluşturmak amacıyla bir etkinlik düzenlemek istedik. Hayatlara dokunmayı önemsiyoruz. Cemiyetimiz her türlü sosyal projeye duyarlı bir meslek kuruluşu olduğu gibi yine duyarlı meslektaşlarımızdan oluşan bir üye yapısına sahiptir. Bu anlayışla ‘Ayaz bebek için biz de varız’ diyor, meslektaşlarımızın bu anlamlı etkinliğe destek vermelerini talep ediyoruz”dedi.

Ayaz  bebek için yapılacak canlı yayın

SMA HASTALIĞI NEDİR?

Spinal müsküler atrofi, yani kısaca SMA hastalığı bireyin merkezi sinir sistemini, periferik sinir sistemini ve iskelet kas sisteminin kontrollü kas hareketlerini etkileyen genetik, yani kalıtsal bir motor nöron hastalığıdır.

Bu haber toplam 314 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.