Cennet Koyları Hükümlüler Ve Büyükşehir Temizleyecek

Cennet Koyları Hükümlüler Ve Büyükşehir Temizleyecek
Sinem KORKMAZ- Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü iş birliğinde "Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi" kapsamında...

Sinem KORKMAZ- Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü iş birliğinde "Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi" kapsamında Muğla Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü'nde bulunan hükümlüler Perşembe günü Akyaka ile Akbük arasındaki kıyıları temizleyecekler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından toplumsal katılım ile yükümlülerin iyileştirmesi amacıyla başlatılan "Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi" kapmasında 26 – 29 Ağustos tarihleri arasında hükümlüler çevre temizliği yapacak. 26 Ağustos tarihinde başlayan proje kapsamında piknik alanları, yeşil alanlar ve mesire alanları gibi yerlerde çevre temizliği yapmaya başlayan mahkumlar projenin son günü Akyaka ile Akbük arasındaki kıyıları temizleyecekler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü iş birliğinde 29 Ağustos Perşembe günü gerçekleşecek olan proje kapsamında 60 hükümlü, 10 ar kişilik gruplar halinde yaklaşık 15 kilometre uzunluğundaki güzergah üzerinde çevre temizliği yapacaklar.

Ayrıca, Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün katılması beklenirken etkinliğe Muğla Valiliği, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Cumhuriyet Başsavcısının da katılacağı öğreniliyor.

Bu haber toplam 468 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.