Çetin Tatlı Deva Partisi Ortaca İlçe Başkanı seçildi

Çetin Tatlı Deva Partisi Ortaca İlçe Başkanı seçildi
Deva Partisi Ortaca 1. Olağan Kongresi yapıldı. Ortaca Belediyesi Bahçelievler salonunda tek liste gerçekleştirilen kongrede Çetin Tatlı ilçe başkanı seçildi.Deva Partisi Kurucular Kurulu üyesi Essum Aslan, Muğla İl Başkanı...

Deva Partisi Ortaca 1. Olağan Kongresi yapıldı. Ortaca Belediyesi Bahçelievler salonunda tek liste gerçekleştirilen kongrede Çetin Tatlı ilçe başkanı seçildi.

Deva Partisi Kurucular Kurulu üyesi Essum Aslan, Muğla İl Başkanı Tolga Keskin, ilçe başkanları ve davetlilerin de katıldığı kongrede yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra il kongre delege listesi de belirlendi.

Kongrenin Divan Kurulu Başkanlığını Deva Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Essum Aslan yaptı. Yapılan konuşmaların ardından kullanılan oyların tamamını alan Çetin Tatlı ilçe başkanı seçildi.

“ORTACA’NIN DEVASI HAZIR”

Ortaca İlçe Başkanı Çetin Tatlı, kuruluşunun 1. yılını kutlayan Deva Partisi’nin 1 yıl gibi kısa bir sürede seçime girmek için gereken yeterliliğe ulaştıklarını söyledi.

Ortaca’ya ve Ortacalı tüm vatandaşlara Deva olacaklarını ifade eden Tatlı, “Ortaca’nın Devası hazır. Bugünden itibaren Ortaca için söyleyecek çok sözümüz olacak. Bu kendimizi anlatmak için değil Ortaca’nın ve Ortaca’da yaşayan tüm vatandaşlarımız için sorunlarımızı, beklentilerimizi ve çözüm önerilerimizi her fırsatta kamuoyu oluşturarak ele alacağız. Ortaca çok değerli bir ilçemiz olmasına rağmen birçok sorunu da bulunan bir ilçemiz. Turizm ve tarım sektöründe büyük sıkıntılarımız var. Siyasette yapılan yanlışlar ve komşularımızla yaşanan sorunların bedelini üreticimiz ağır bedellerle ödüyor. Sebze meyve üreticileri yaşanan krizlerde ihracatta oluşan kota ve alım durdurmalarından dolayı oluşan büyük zararları daha telafi edemedi. Tarlalarını sulamak isteyen üretici yüksek sulama fiyatları altında eziliyor, çözüm arıyor. Turizm’de dünyanın gözbebeği plajlarımız, tarihimiz varken 12 ay turizm için yatırım ve tanıtım yapılmıyor, 12 ay uçak seferi olmadığından, spor, sağlık, kongre turizminde payı Antalya alıyor. Bunun gibi o kadar çok sorunumuz var. Her dokunduğumuz insan ülkemizde siyasetin tıkandığını evine aş götürmekte zorlandığı dile getiriyor, korona döneminde yapılan hataların bedelini ödeyen esnafımız çözüm bekliyor. Biz Deva Partisi ilçe başkanlığı olarak Ortaca’mızın sorunlarını birlikte ele alıp gerek genel merkezimize gerekse çözüm üretecek birimlere ulaştırarak sesinizi en yüksek şekilde dile getireceğiz” dedi.

YÖNETİM KURULU

Derya Ocak, Şahin Dost, Şenay Gündüz, Metin Kılınç, Resul Yonat, Yağmur Uysal, Mehmet Çatal, Cüneyt Gün, Yunus İnan, Abdurrahman Patiz, Sergül Şahin, Gülay Erva Utku, Ercüment Çam, Mehmet Kurt.

İL KONGRESİ DELEGELERİ

Derya Ocak, Şahin Dost, Şenay Gündüz, Metin Kılınç, Resul Yonat, Yağmur Uysal, Mehmet Çatal, Cüneyt Gün, Yunus İnan, Abdurrahman Patiz, Sergül Şahin, Gülay Erva Utku, Ercüment Çam, Mehmet Kurt, Aytekin Polat, Mehmet Gülerhan, Ali Osman Çomak, Meryem Dirioğlu, Ahmet Ercan, Behzat

Taş, Nesrin Çoban, Nalan Işıklı.

YÖNETİM KURULU YEDEK

Aytekin Polat, Mehmet Gülerhan, Ali Osman Çomak, Meryem Dirioğlu, İsmail Karakuş, Sıdıka Okur, Ahmet Ercan, Behzat Taş, Nesrin Çoban, Nalan Işıklı.

Bu haber toplam 1578 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.