Çetinkaya muhtarlarla buluştu

Çetinkaya muhtarlarla buluştu
Muğla Emniyet müdürü Hakan Çetinkaya, Menteşe ilçesinde polis sorumluluk bölgesinde görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Emniyet Müdürlüğü’nde...

Muğla Emniyet müdürü Hakan Çetinkaya, Menteşe ilçesinde polis sorumluluk bölgesinde görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıda suç ve suçlularla mücadele çalışmaları kapsamında muhtarların rolü üzerinde duruldu. 

Düzenlenen kahvaltıda bir konuşma yapan Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya Muğla’nın son derece güvenli bir olduğunu söylerken, Muğla’nın en güvenli kentler arasında yer aldığını açıkladı. Bu çalışmaları yürütürken, muhtarların da büyük destek ve yardımlarını aldıklarını belirten Emniyet Müdürü Çetinkaya, bu görevlerin yürütülmesi ansısında muhtarların kendilerinev erdikleri destek nedeniyle teşekkür etti.

Muğla İl ve İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Hayrettin Akay, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü personeli ile büyük bir uyum içerisinde bilgi alış verişinde bulunduklarını söyledi.

Bu haber toplam 723 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.