Cevdet Hoca, son yolculuğuna uğurlandı

Cevdet Hoca, son yolculuğuna uğurlandı
31 Mart yerel seçimlerinde Menteşe Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan ve Menteşe’de ‘Cevdet Hoca’ olarak tanınan Cevdet Güven (56) son yolculuğuna uğurlandı.Muğla’nın Menteşe ilçesi Karabağlar Yaylası’ndaki...

31 Mart yerel seçimlerinde Menteşe Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan ve Menteşe’de ‘Cevdet Hoca’ olarak tanınan Cevdet Güven (56) son yolculuğuna uğurlandı.

Muğla’nın Menteşe ilçesi Karabağlar Yaylası’ndaki bir evde ölü olarak bulunan Cevdet Güven, sevenleri arasında son yolculuğuna uğurlandı.

2019 yılı 31 Mart yerel seçimlerinde Menteşe Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı da olan ve Menteşe’de ‘Cevdet Hoca’ ismiyle tanınan Cevdet Güven, renkli kişiliğiyle sevilen bir simaydı.

Adliye personeli Açelya İmren Gürsoy ve Hukuk öğrencisi Gülsüm Gülben Güven Güven isimli 2 kız çocuk babası olan Cevdet Güven’in ani vefatı Muğla’nın Menteşe ilçesinde üzüntü yarattı. Güven’in cenazesi Cuma namazı sonrası Menteşe’de ikamet eden kızı Açelya İmren Gürsoy’un evinin önüne getirildi. Daha sonra buradan alınan Güven’in cenazesi Şehir Yeni Mezarlığına getirilerek, burada cenaze namazı kılındı.

Cevdet Güven’in cenazesine,  AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak,  AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ile yakınları katıldı.

Güven’in naaşı kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bu haber toplam 853 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.