CHP İl Başkanı’ndan, Ak Parti İl Başkanı’na Sert Tepki

CHP İl Başkanı’ndan, Ak Parti İl Başkanı’na Sert Tepki
Ak Parti Muğla İl Başkanı’nın ilçelere çarpı koyamazsınız açıklamasına cevap veren CHP Muğla İl Başkanı; “Çarpı işaretinin ne olduğunu bilmeyen İl Başkanı’nın 4 işlem konusunda çalışması gerek.” Diyerek,...

Ak Parti Muğla İl Başkanı’nın ilçelere çarpı koyamazsınız açıklamasına cevap veren CHP Muğla İl Başkanı; “Çarpı işaretinin ne olduğunu bilmeyen İl Başkanı’nın 4 işlem konusunda çalışması gerek.” Diyerek, CHP Muğla İl Başkanı, Ak Parti Muğla İl Başkanı’nı 23 Haziran’da oy sayımına davet etti.

CHP Muğla İl Başkanlığı’ndan yapılan yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi; “31 Mart yerel seçimlerinde partimiz İstanbul’u kazandı ve iktidar partisi şirazesinden çıktı. Seçimi iptal ettirmek için ellerinden geleni yaptılar ve hiçbir kanun maddesi ile örtüşmeyen kararla seçimi iptal ettirdiler. 23 Haziran olarak belirlenen seçim tarihi için birçok belediye farkındalık yaratmak, vatandaşlarımızın demokratik hakkını kullanarak tatile gelmesi için paylaşımlar yaptı. Kimisi 23 Haziran’da kar yağışı kimisi sıcaklıkların 150 dereceye çıkacağını Muğla Büyükşehir Belediye’mizde tüm yolların İstanbul’a çıkacağını, Marmaris, Bodrum, Milas, Fethiye, Bodrum, Menteşe’mize 23 Haziran’da hiçbir yolun çıkmayacağını gösteren bir görsel paylaştı. Bu paylaşımın üstüne de 23 Haziran’da tüm yollar İstanbul’a çıkıyor yazdı. Bu paylaşımın üzerindeki çizgiyi çarpı zanneden AKP il başkanını 4 işlemini ilerletmesi için 23 Haziran’da İstanbul’a oy sayımına bekliyoruz.”

Sinem Karakaya

Bu haber toplam 416 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.