CHP Milas İlçe Yönetimi Başkan Tokat’ı Ziyaret Etti

CHP Milas İlçe Yönetimi Başkan Tokat’ı Ziyaret Etti
CHP Milas İlçe Başkanlığı’nın 37 Olağan Genel Kurulu’nda mavi liste ile yarışa giren ve yeniden CHP İlçe Başkanlığına seçilen İlgin Göktepe...

CHP Milas İlçe Başkanlığı’nın 37 Olağan Genel Kurulu’nda mavi liste ile yarışa giren ve yeniden CHP İlçe Başkanlığına seçilen İlgin Göktepe ve yönetim kurulu üyeleri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

İlk ziyaretlerini Başkan Tokat’a gerçekleştirdiklerini söyleyen CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdiklerini, yerel yönetimler, bilgi işlem, eğitim, kültür sanat, hukuk işleri, denetim vs. gibi konularda kendi içlerinde görev dağılımı yapıldığını, kadın ve gençlik kolları başkanlık seçimlerinin ileriki süreçte yapılacağını belirtti.

Seçimin geride kaldığının altını çizen Göktepe; “Şimdi partimiz için var gücümüzle çalışma zamanı. Geçmiş süreçte olduğu yine Başkanımız Muhammet Tokat ile birlikte uyum içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tokat; “Son derece demokratik bir ortamda seçimi tamamlandı. Ben İlgin başkanı ve yeni yönetimini kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu bir özverili görevdir.  Bizlerde bu görevlerden geçtik. İnsanın hayatı ve her yönüyle özveri göstermesi gereken bir görev. Dışarıdan baktığın zamanda çok kutsal görevler” dedi.

Halka daha fazla dokunma, sorunları hızlı ve yerinde çözmek adına Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe yönetimi, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, meclis üyeleri ve birim müdürleri ile mahallelere haftanın belirli günlerinde ziyaretler düzenlemek istediklerini dile getiren İlçe Başkanı İlgin Göktepe, hem mahalleleri ziyaret etmiş olacaklarını hem de yaşanan sorunları yerinde tespit edeceklerini söyledi.

“Vatandaşı Sizler Memnun Edeceksiniz”

132 mahalleye sahip olduklarının altını çizen Başkan Tokat; “Her an her yerde olmamız bazen mümkün olmuyor. Siz parti yönetimi olarak yarından başlayarak mahallelerde çalışmalarınıza başlamalısınız. Milas Belediyesi olarak biz nerede ne yapmışız, ya da yapamamışız, hangi mahallede fazlamız hangi mahallede eksiğimiz var bunların tespitini yapıp rapor halinde bizlere sunabilirsiniz. Belirttiğiniz gibi birim müdürlerimiz meclis üyelerimiz ve bende dahil belli dönemlerde mahallelerimize ziyaret düzenleyebiliriz. Elde ettiğimiz deneyimler, avantajlarımız, artılarımız ve eksikliklerle önümüzdeki süreçte hep beraber yürüyeceğiz. Partimiz ve Belediyemiz daha fazla kaynaşacak, hatta partimiz belediyeden bir adım önde olacak. Vatandaşı sizler memnun edeceksiniz, sizlerden beklediğimiz bu” şeklinde konuştu.

Başkan Tokat son olarak her anlamda partinin, gençlik ve kadın kollarının yanında olduğunu, üzerine düşen görevleri yerine getirmeye hazır olduğunu dile getirerek, İlgin Göktepe ve yönetim kurulu üyelerine başarı diledi.

                                                                                                                                                             SİNEM KARAKAYA

Bu haber toplam 860 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.