CHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ MÜRSEL ALBAN: “300 ODALI SARAY VAR AMA UÇAK YOK”

CHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ MÜRSEL ALBAN: “300 ODALI SARAY VAR AMA UÇAK YOK”
CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Marmaris, Bodrum ve Milas’ta çıkan yangınları söndürmede yetersiz kalınmasına isyan etti. CHP’li Alban, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve kabinesini istifaya davet etti.  Milletvekili Mürsel...

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Marmaris, Bodrum ve Milas’ta çıkan yangınları söndürmede yetersiz kalınmasına isyan etti. CHP’li Alban, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve kabinesini istifaya davet etti.  Milletvekili Mürsel Alban, “Marmaris’te 300 odalı Yazlık Saray var ama Marmaris’te yangını söndürecek uçak yok” dedi.

“Tüm bakanlarıyla birlikte, Tayyip Erdoğan yönetimini istifaya davet ediyorum” diyen Alban şunları söyledi:

“Marmaris’te 300 odalı Yazlık Saray var. Ama uçak yok. İnsanlık yok. Vicdan yok. Hükümet yok. Yeşil doğa örtüsü yandı geriye kapkara lekesi kaldı. Onlarca yıl emek emek yetişen doğa bir gecede kül oldu. Tayyip Erdoğan yönetimi izledi. AKP iktidarı, iş başına geldiği 2002’den beri Muğla’yı yağmalıyor, Muğla’yı talan ediyor. Çıkan yangınlar sonucu yok olan orman arazileri bakanlık eliyle yapılaşmaya açılıyor. Daha önce Bodrum-Güvercinlik’te tamamen kül olan araziye, yapılaşma izni verildi ve buralara otel yapıldı. Dün aynı bölgede, kalan arazide de yangın çıktı ve o alan yok oldu. Şimdi tüm bu olanlar ışığında, burada sabotaj olması şüphemiz var. Konunun takipçisiyiz ve buranın yapılaşmaya açılmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz”

Bu haber toplam 306 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.