CHP Muğla’da seçim startını verdi

CHP Muğla’da seçim startını verdi
MUSTAFA İNCİ- CHP Muğla’da 31 Mart yerel seçimleri öncesi belediye başkanları tanıtımı yaparak seçim startını verdi. Tanıtım toplantısına CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay...

MUSTAFA İNCİ- CHP Muğla’da 31 Mart yerel seçimleri öncesi belediye başkanları tanıtımı yaparak seçim startını verdi. Tanıtım toplantısına CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, CHP Muğla Milletvekilleri, 13 ilçe başkanı ve belediye başkan adayları katıldı. Aday tanıtım toplantısında konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Osman Gürün “. Başka anlayışla yönetilen bir ile gittiğimde Muğla’ya döndüğümüzde toprağı öpesimiz geliyor. Kendisiyle barışık olmayanlar başkalarıyla kavga eder” dedi.

Osman Gürün “Birlikteliğimiz temeli Atatürk’tür. Bütün ilçe belediye başkan adaylarımızı dinlerken gurur duydum. Hepsi kendi ilçeleri için hizmet için projelere sahipler. Titiz bir biçimde elemeyle genel merkezimiz atamaları yaptı. Muğla’nın her ilçesi ayrı bir mücevherdir. Muğla, Türkiye’nin çok özel ve farklı coğrafyadır. Yazın Muğla, Muğla’nın değil tüm Türkiye’nindir. Bir yıl öncesinden insanlar Muğla’nın hangi ilçesine gidelim diye plan yapıyor. Büyükşehir kuruldu. Ama hiç bir şeyimiz yoktu. 2 yıl kuruluşla ilgili işlemlerimizi yaptık. 1 milyar 250 milyon liralık yatırım yaptık. 2 bin 300 km yol yaptık. Bizim süratle önümüzdeki dönem alt yapımızı tamamlamamız gerekiyor. Biz Muğla’mıza bunu yapmamız gerekiyor. Yeni dönemle Bodrum, Fethiye ve diğer yerlerde 900 milyon liralık yatırım yapacağız. Muğla’nın huzuru bozmamız lazım. Başka anlayışla yönetilen bir ile gittiğimde Muğla’ya döndüğümüzde toprağı öpesimiz geliyor. Yatağan Belediye Başkanımız çok karakterli bir davranış içerisinde bulunmuştur. Muğla’nın en büyük zenginliği Muğla’da yaşayan insanlarımızdır. Kendisiyle barışık olmayanlar başkalarıyla kavga eder.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat “Muğla’nın en fazla mahallesine sahip ilçeyiz. Buna karşın en fazla hizmet yapan belediyeyiz. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Gürün’ün katkıları fazladır. Halkımıza hizmet aşkından, Cumhuriyet değerlerinden ve Mustafa Kemal Atatürk’ten asla vazgeçmeyeceğiz. 31 Mart eşimin doğum günü, 1 Nisan benim doğum günüm. O gün her şeyi hep beraber kutlayacağız” dedi.

Ortaca Belediye Başkan adayı Mehmet Sert Kaya “Cumhuriyet Halk partisinde ilçe başkanlığını yaptım. Göreve geldiğim zaman Daylan 20 yıldır sağ partideydi. Ortaca Ak Parti’deydi. 2009 yerel seçimlerinde Dalyan’a ve Ortaca’ya CHP Bayrağını diktik. Ortaca’da gücümüze güç kattık. Ortaca’da tarım, turizmi ve ticareti güçlendireceğiz. Hayvancılığımızı da güçlendireceğiz.  5 yıl içerisinde Büyükşehir belediye Başkanıma teşekkür ederim. Biz ilçe başkanlarına büyük önem verdi.” dedi.

Ula Belediye Başkanı Ümit Karaarslan “ Biz anlayış olarak bireysel hiçbir çıkar gözetmeden belediye başkanlığının görev olduğunu bilen 78 kuşağıyız. Ne yaptıksak halkımız için yaptık. Takdir halkımızındır” dedi.

Yatağan Belediye Başkan adayı Halil Arslan “ Yatağan’da 8 aday adayı olarak yola çıktık. Bu görev bana tebliğ edildi. Ben atandıktan sonra diğer aday adayı olan 7 arkadaşım yanımda yer aldı. Mevcut belediye başkanımız 20 sene Yatağan’da başkanlık yaptı. Haşmet başkanımda bana omuz vermesi bana büyük bir güç verdi. Ben kendisine bir kez daha teşekkür ederim. İttifakta bizi Yatağan’da yalnız bırakmayan İYİ Parti il başkanına ve Yatağan ilçe başkanına teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 553 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.