CHP Muğla’da Tek Adayla Kongreye Gidecek

CHP Muğla’da Tek Adayla Kongreye Gidecek
8 Şubat’ta yapılacak CHP Muğla il kongresine mevcut Başkan Adem Zeybekoğlu’nun adaylığında tek listeyle gidilmesi kararı kesinleşti.CHP Muğla il kongresi...

8 Şubat’ta yapılacak CHP Muğla il kongresine mevcut Başkan Adem Zeybekoğlu’nun adaylığında tek listeyle gidilmesi kararı kesinleşti.

CHP Muğla il kongresi öncesi adaylıkların açıklanması beklenirken, tek adayla kongreye gidilmesi kararlaştırıldı.

8 Şubat Cumartesi günü yapılacak CHP Muğla il kongresine 13 ilçe başkanı, 3 milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkanının kararıyla tek adayla gidilecek.

Mevcut Başkan Adem Zeybekoğlu’nun adaylığında yapılacak il kongresinde, adaylığını açıklaması beklenen Oruç Özkan adaylığını geri çekti.

ZEYBEKOĞLU’NDAN MEVKİDAŞI METE’YE FETİH CEVABI

Öte yandan; CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, AKP Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin Bodrum’da yaptığı konuşmasında, “Fatih’in İstanbul’u fethi gibi önce Bodrum’u sonra Muğla’yı fethedeceğiz” sözlerine de cevap verdi.

“Muğla surlarla değil, sevgi, hoşgörü ve güler yüzle çevrili bir şehir, AK Parti’nin yönettiği şehirlere ihanet eden, ihaleci siyaseti Muğla’ya işlemez” diye sert çıkan CHP’li Zeybekoğlu, 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde İstanbul’u kaybeden AK Parti’nin kuyruk acısının geçmediğini söyledi. Zeybekoğlu kısıtlı tarih bilgisi ile bugüne kadar birçok pot kıran AK Parti Muğla İl Başkanı’nın tarihsel örnekler vermek yerine tarih dersi alması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 569 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.