CHP’de Alim Karaca coşkusu

CHP’de Alim Karaca coşkusu
CHP’de Alim Karaca coşkusu yaşanıyor. Alim Karaca’nın aday adaylığı açıklama töreninde izdiham yaşandı. CHP Fethiye parti merkezi dolup, taştı. Parti merkezine giremeyenler Alim Karaca’yı bina dışında yolda beklerken...

CHP’de Alim Karaca coşkusu yaşanıyor. Alim Karaca’nın aday adaylığı açıklama töreninde izdiham yaşandı. CHP Fethiye parti merkezi dolup, taştı. Parti merkezine giremeyenler Alim Karaca’yı bina dışında yolda beklerken Atatürk Caddesi’nde yoğunluk nedeniyle trafik akışı zaman zaman aksadı durma noktasına geldi. Alim Karaca büyük bir tezahürat eşliğinde ve alkışlar içinde CHP Fethiye İlçe Başkanlığına gelerek resmi başvurusunu yaptı. Alim Karaca konuşmasında “25 yıl sonra hala Fethiye’de Özer Olgun’un eserleri konuşuluyorsa artık Fethiye’de sosyal demokrat belediyecilik zamanı gelmiştir. 25 yıllık özleme son vermek için yola çıktım” dedi. Seydikemerliler de vefa göstererek Alim Karaca’ya destek için geldiler.

Daha sonra alkışlar içinde söz alan CHP Fethiye Belediye Başkan Aday adayı Alim Karaca “25 yıllık özlemi sonlandırmak için çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmadığınız için sağ olun var olun. Konuşmama başlarken geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Fethiye’nin mimarı ve sosyal belediyeciliği Fethiye’ye sevdiren Özer Olgun’u anmadan geçemeyeceğim. Aynı zamanda Fethiye’mizin ve Fethiye spor’umuzun bilgi insanı partimize çok emek vermiş Erdal Orhan hocamızı da rahmet ve saygıyla anıyorum. Bizler bu büyüklerimizi hep anacağız hep hatırlayacağız. Ülkenin her neresinde olursa olsun CHP’den aday adayı olan tüm partililerimize başarılar diliyorum. Bizler Fethiye’de üç aday adayı olarak partimize seçim kazandırmak için sizlerinde desteği ile uzun bir yola çıkıyoruz. Burada Alim Karaca’nın, Keramettin Yılmaz’ın, Veli Pabuşçu’nın seçim kazanması söz konusu değildir. Söz konusu olan CHP’nin 25 yıl sonra Fethiye Belediyesini kazanmasıdır.

“GEÇMİŞTEKİ HATALARI ASLA YAPMAYACAĞIZ”

Ben Aday Gösterilmezsem Şeref ve Namus Sözü O Aday arkadaşımın arkasında gece gündüz çalışacağım. Bizler üç aday adayı olarak namus sözü verdik, geçmişteki hataları asla yapmayacağız. 29 Mart yerel seçiminde Veli hocam atansa da, Keramettin Yılmaz başkanım atansa da onların arkasında gece gündüz çalışacağım, burada sizlerin huzurunda namus sözü veriyorum. 25 yıl sonra hala Fethiye’de Özer Olgun’un eserleri konuşuluyorsa, artık Fethiye’de sosyal demokrat belediyecilik zamanı gelmiştir. Avrupa Birliği Hibe projeleri ve Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde Fethiye’de hissedilen hizmetler yapacağız. Seydikemer gibi bir yerde partim için adaylığı kabul ettim, yüzde 17 olan oy oranını, yüzde 37 yaparak Türkiye rekoru kırdık. Yine 2009 yılında yüzde 85’in in

sağ seçmen olduğu Kumluova’da parti oyu yüzde 3’iken gittim aday oldum ve yüzde 53 oy oranı ile yine Türkiye rekoru kırdım. Sizlerin bu desteği olduğu surece 31 Mart’ta yine Türkiye rekoru ile CHP’ye Fethiye Belediyesini kazandıracağız. CHP’nin adayı kim olursa olsun hep birlikte 40 mahalleye giderek Fethiye için hayata geçireceğimiz projelerimizi konuşacağız.

Bu haber toplam 577 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.