CHP’DE HEDEF YÜZDE 60

CHP’DE HEDEF YÜZDE 60
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl hafta sonu Muğla’ya geldi. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesini ziyaret...

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl hafta sonu Muğla’ya geldi. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesini ziyaret eden Bingöl “ 2009 yılında CHP’li belediyeleri yıldırmak için haklarında soruşturma başlattılar. Ama bir şey bulamadılar. 2019 seçimleri öncesi de aynı şeyleri yapacaklar. Ancak CHP’li Belediyeleri kendi belediyeleriyle karıştırıyorlar” dedi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün “ 2019 seçimlerinde ki hedefimiz yüzde 60 oranında oy almak. 11 ilçe belediyesini ve büyükşehir belediyesini kazanacağız” dedi.

CHP’li belediyelere müfettiş

Cumhuriyet Halk Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl hafta sonu Muğla’daydı. Genel Başkan Yardımcısının Muğla programına CHP Muğla Milletvekilleri Akın Üstündağ, Ömer Suha Aldan, Nurettin Demir, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, CHP Menteşe İlçe Başkanı Erkan Sarı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet şaşmaz, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl “2009 yılında iktidar partisi CHP’li Belediye Başkanları hakkında çok sayıda soruşturma başlattı. Müfettişler üçer, beşer gönderildi. Baktılar gördüler hiçbir şey bulamadılar. 2019 seçimleri öncesi yine aynı şeyleri yapacaklar. CHP’li ve kendisinden olmayan belediyelere soruşturmalar açıp müfettişler gönderecekler. CHP’li belediyelerimizin ve belediye başkanlarımızın anlı açıktır. CHP’li belediyeleri kendi belediyeleriyle karıştırıyorlar. İstedikleri kadar CHP’li belediye başkanlarına soruşturma açıp, CHP’li belediyelere müfettiş göndersinler. Hiçbir şey bulamazlar. Ancak önümüzdeki günlerde kendilerine ait belediyelerde dönen dolapları tüm Türkiye öğrenecek” dedi.

Gürün: 11 ilçe belediyesini kazanacağız

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün “ 9 ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesini kazandık. 2019 seçimlerinde 11 ilçe belediyesini ve Muğla Büyükşehir Belediyesini kazanacağız. Sadece Kavaklıdere ve Seydikemer ilçelerinde sıkıntımız var. 2019 seçimlerinde Fethiye ve Köyceğiz belediye başkanlığı seçimlerini de kazanacağız. 2019 yılında yapılacak olan seçimlerde hedefiz yüzde 60 oranında oya sahip olmak. Önümüzde 3 yıl gibi bir zaman var. Bu zaman içerisinde tüm çalışmalarımızı tamamlayacağız” dedi.

MUSTAFA İNCİ

Bu haber toplam 541 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.