CHP’den Bodrum Çıkartması

CHP’den Bodrum Çıkartması
Bodrum’un belde ve mahallelerini gezerek 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimlerin önemini anlatmaya çalışan CHP Bodrum İlçe Örgütü Güvercinlik,...

Bodrum’un belde ve mahallelerini gezerek 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimlerin önemini anlatmaya çalışan CHP Bodrum İlçe Örgütü Güvercinlik, Bahçeyakası ve Çömlekçi mahallelerinde kahve toplantısı düzenleyerek seçmenlerle buluştu. 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimler öncesi belde ve mahalle gezilerine devam eden CHP Bodrum İlçe Örgütü’nün ilk adresi Kemer Mahallesi ve ardından Tepecik Mahallesinde bulunan Hüseyin Kahraman’ın Kahvesi oldu. 25’inci dönem CHP Muğla Milletvekili ve Milletvekili Adayı Av. Akın Üstündağ, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Bodrum İlçe Örgütü Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Cengiz Uyar, CHP Bodrum İlçe Örgütü Gençlik Kolları Başkanı M. Salih Yanık, CHP Bodrum İlçe Örgütü Kadın Kolları Üyeleri, CHP Bodrum İlçe Örgütü Gençlik Kolları üyeleri, Bodrum Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri, Güvercinlik Mahalle Sorumlusu Günay Şafak, Bahçeyakası Mahalle Sorumlusu Mustafa Tan, Çömlekçi Mahalle Sorumlusu Mustafa Erten ve parti üyelerinin hazır bulunduğu kahve toplantılarında CHP’nin projeleri ve vaatleri anlatıldı.

“AKP’nin Düşüş Süreci Başladı”

CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen mahalle halkına yaptığı konuşmasında 7 Haziran öncesi geldiklerini ve 4 ay sonra tekrar bir seçim ortamına getirildiklerini belirterek,”Bu seçim ortamının buralara gelmemesi için parti olarak çok gayret gösterdik, uzun süreli görüşmeler yaptık. Yukarıda bir insan var. Sizler onun kim olduğunu biliyorsunuz. O aşılamadığı için tekrar bir seçim havasına girdik. Türkiye bu kadar kritik durumdayken, insanların geliri düşmüşken, işsizlik sorunu varken, dövizin bu kadar arttığı bir ortamda tekrar bir seçim yapıyoruz. Tabii ki bu seçimde tek başına iktidar olmayı bekleyenler bunun karşılığını alamayacaklar. AKP’nin düşüş süreci başladı. Bu süreçten daha düşük oy ve milletvekili sayısıyla bu seçim sürecini tamamlayacak. Bizler bu konuda ilçe örgütü olarak, Muğla örgütü olarak milletvekillerimizle birlikte yine alanlardayız. Herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.

“Bu Seçimin Bir Ruhu Yok”

25’inci dönem CHP Muğla Milletvekili ve Milletvekili Adayı Av. Akın Üstündağ ise herkesin daha yeni seçim yapıldığını bu seçimin nerden çıktığını sorduğunu söyleyerek başladığı konuşmasında, “Seçimlerin bir ruhu vardır, bir anlamı vardır. Ama bu seçimin bir ruhu yok. Bir tek kişi istedi, tek bir kişi yüzünden seçim oluyor. Gerçekten bir tek kişinin kendi hegemonyasını devam ettirme isteği. O gizli kapaklı işlerinin açığa çıkmasını engellemek için. Bu çok önemli, bunu nereden anlıyoruz biliyor musunuz? İki gün bile Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’na hükümeti kurma görevini vermedi, veremedi. Neden? Çünkü korkuyor. Ya son dakikada kurarsa benim halim nice olur, bütün yaptığım her şeyde kapaklar kaldırılır, altından bazın şeyler çıkar, benim sonumda iyi olmaz düşüncesiyle bir korkuya kapılmış. Siyasette amaç halka hizmettir. İlk geldikleri zaman demokrasiyi getireceğiz, haksızlıkları ortadan kaldıracağız vurgusunu yaptılar ama zulüm eden, zalim pozisyonuna geldiler. Zaman içinde şekil değiştirip, kendi içlerinde bile sıkıntı yaşayan hale geldiler. Bunu çok açığa çıkarmasalar bile bizler bunu Ankara’da gözlemleyebiliyoruz. Biz CHP olarak seçimden kaçacak, korkacak değiliz. Çünkü Türkiye’nin en örgütlü siyasal yapısına sahip bir partiyiz. 7 Haziran Öncesi anlattığımız seçim bildirgemizin yine aynısıyla yola çıktık. Biz vaatlerimizin arkasındayız. Sizlerden destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

“Biraz Da Siz Konuşun Biz Dinleyelim”

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban konuşma yapılan kahvedeki vatandaşlara hitap ederek,”İnanın bizler buraya gelip sizleri ziyaret edip, sizinle oyun oynamak, masa masa oturup sohbet etmek isteriz. Ama sizin oyununuzu bozan biz değiliz, inanın. Recep Tayyip Erdoğan. Ayrıca hepinize duyarlılığınız için teşekkür ediyorum. Oyunlarınızı bıraktınız, gayet ilgili bir şekilde dinliyorsunuz. Anlatılacakları ilçe başkanım ve vekilim anlattı. Biz konuştuk, biraz da siz konuşun biz dinleyelim” diyerek sözlerini tamamladı.

Yaklaşık 2’şer saat arayla yapılan Kahve toplantılarında konuşmaların ardından soru ve cevap kısmında partililer vatandaşların istek ve önerilerini dinledi.

Bu haber toplam 664 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.