CHP'den dayanışma gecesi

CHP'den dayanışma gecesi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Merkez İlçe Başkanlığı düzenlediği dayanışma gecesinde partilileri bir araya getirdi. Gürpet restorantta gerçekleşen...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Merkez İlçe Başkanlığı düzenlediği dayanışma gecesinde partilileri bir araya getirdi. Gürpet restorantta gerçekleşen geceye CHP’li milletvekilleri hariç partililerin tamamı hazır bulundu.

CHP Muğla Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen dayanışma yemeğine CHP İl Başkanı Murat Tevfik Ülkü, Merkez İlçe Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, İl Genel Meclis Başkanı Cemal Gürpınar, Eski Milletvekili Gürel Ergün, ilçe ve belde belediye başkanları, CHP İl Başkan Adayları Ali Arslan ve Mustafa Öztürk, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile yönetiminin yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Dayanışma gecesinde açılışı konuşmasını yapan CHP Muğla Merkez İlçe Başkanı Bahattin Gümüş, ‘Merkez ilçe başkanlığı yönetim anlayışımızın temelinde halkın çıkarı, ulu önder bizlere bıraktığı Cumhuriyet değerlerine her ne pahasına olursa olsun sahip çıkmaktayız. Bugün haklımızın tek özgürlük ve aydınlık meşalesi olan CHP’sini iktidarı için var gücüyle mücadele etme zamandır’ dedi.

Bahattin Gümüşün konuşmasının ardından konuşan Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, “ Bu manzara dışarıdan bakıldığı zaman çok güzel bir manzara. Önümüzdeki seçim sürecimizi diğer seçimler gibi olgun ve dolgun bir şekilde geçireceğiz. Önümüzdeki seçimlerde hem yerelde hem genelde ülkeyi yönetebilecek bir iktidar için güvenle gitmemiz gerekiyor. Bir hekim olarak şunu söylemek istiyorum. Başbakan kendini bir değerlendirmesi gerekiyor. Şuanda bizim yanımızda olan ancak yandaş gibi görünen çok sayıda vatandaşımız bize oy verecek. Bir evin içinde de dışında da kavga eden kişinin evinden ne kız alırlar ne kız verirler. Bizim kavgamız vatan kavgası olmalıdır. Yeter ki bir olalım birlik olalım” dedi.

Gecenin son konuşmasını yapan İl Başkanı Murat Tevfik Ülkü, zorlu günler geçirdiklerini belirterek, ‘artık Ankara’da siyaset yapma zamanı geçmiştir, artık halkın içinde siyaset yapma zamanıdır’ şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından geceye söyledikleri türküleri ile renk katan Matiz Bar sahibi Cem Kocabıyık ve ekibi, partilileri gece boyunca eğlendirdi.

Bu haber toplam 764 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.