CHP'li Alban İddiaları Yanıtladı

CHP'li Alban İddiaları Yanıtladı
NEVAL ÇOLAK- CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, basında ve kamuoyunda hakkında çıkan “kanser hastası olduğunu söyleyerek SGK’yı dolandırdığı”...

NEVAL ÇOLAK- CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, basında ve kamuoyunda hakkında çıkan “kanser hastası olduğunu söyleyerek SGK’yı dolandırdığı” iddialarına cevap verdi. Alban, “Bana bu iftiraları atanlar, beni kendi partilerinin bakanlarıyla karıştırmasınlar. Atılan iftiraların hepsini çürüten belgeler elimizde mevcut” dedi.

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, konuyla ilgili CHP Muğla İl Başkanlığı’nda basın açıklaması yaptı.  Gerçekleştirdiği basın açıklamasında hakkındaki iddialara yönelik açıklama yapan Alban;”Haddini bilmez tetikçilere haddini bildirmek istiyorum. Ben seçilmiş milletvekiliyim. Muğla halkının başını hiç bir zaman yere eğdirmem. Onlara karşı bir kusur işlemem. Bugüne kadar emeği ile alnının teriyle hakkettiğim gelirimle geçindim. Hiç kimsenin hakkını ne yedim ne de hakkına tenezzül ettim. Bu tetikçi medya tarafından ortaya atılarak bazı kurumları da zan altında bırakarak sizlerle özelimi paylaşmak istiyorum. Kararı da kamuoyunun takdirine bırakıyorum.” Dedi.

CHP’li Alban, Ak Parti İl Başkanı Mete’ye Bayrama Kadar Süre Verdi

Basın toplantısında bir iddiayı da gündeme taşıyan CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, tarım alanı olan bir arazinin pafta ve parsel numaralarını verdi. Bu arazide ekoturizm amaçlı plan değişikliğine gidildiğini öne süren Alban, konunun muhatabı olarak AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’yi gösterdi. CHP’li Alban açıklamasına şöyle devam etti;

AK Parti Muğla İl Başkanı Muğla’da üniversite öğrencilerini zoraki toplayan, sosyal medyada da beni kötüleyerek bir iftira kampanyası başlatan, öğrencilere hayat hikayesini anlatan bu arkadaşın “kırmızı bavul” isimli hayat hikayesini anlatıyor. “Hikaye şu; Ben Muğla’ya kırmızı bir bavulla geldim. Geldiğim oteli kiraladım, büyük işletmeciyim.” Hayat hikayesini anlatıyor. Bu kırmızı bavulun hikayesini, burada AKP’nin İl Başkanı’nın bir cevap vermesi gerekiyor. Başkanı olduğu kooperatif, Sınırlı Sorumlu Gölenye Konut Yapı Kooperatifi, Başkan Kadem Mete. Yer Marmaris Turunç Mahallesi Kızılağaç mevkii ve denize kuş bakışı, tarım alanı. Su havzalarının olduğu bir yer. Doğal karakterin korunması gerekirken bu yerin siyasi rant elde edilmek için bakanlıkla bir araya gelerek bu alanı eko turizm alanı ilan ediyor. Buradan sana sesleniyorum. Bayrama kadar da süren var. Emsali nerden nereye çıkarttın? Nasıl bir rant elde ettin? Bayrama kadar anlattın anlattın, anlatmadın ben bunu gerek basın toplantısıyla gerekse yazılı olarak ben açıklayacağım. Kırmızı bavulun hikayesini sahibinden dinleyelim bence. Sana uyku yok kırmızı bavul hikayesi. Anlatacaksın bunu.” diye konuştu.

Basın toplantısında, kolon kanserine yakalandığı 2005 yılına dair doktor raporlarını basınla paylaşan Alban, “2010 yılında karaciğere metastaz yapan hastalığım nedeniyle çok sıkıntılı günler yaşadık. Üç kere ameliyat oldum. Bunu ailem ve yol arkadaşlarım dışında kimse bilmez. Bunları anlatmaya zorlayanları Allah’a havale ediyorum” dedi. Alban; “Yapılan iftiralar yüzünden, SGK bürokratlarının ve Ege Üniversitesi’ndeki doktorların da zan altında kalıyor. Bu kurumların da iftira atanlar hakkında gerekli işlemleri yapmaları gerek.” Dedi.

Bu haber toplam 618 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.