CHP’li Kavak: “Partide Oynanan Tüm Oyunlara Rağmen CHP’nin Başarısını Sürdürmek İçin Çalışacağız”

CHP’li Kavak: “Partide Oynanan Tüm Oyunlara Rağmen CHP’nin Başarısını Sürdürmek İçin Çalışacağız”
Cumhuriyet Halk Partisi Menteşe İlçe Danışma Kurulu, Konakaltı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kurul toplantısının açılışında konuşan CHP...

Cumhuriyet Halk Partisi Menteşe İlçe Danışma Kurulu, Konakaltı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kurul toplantısının açılışında konuşan CHP Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak, partide oynanan tüm oyunlara rağmen CHP’nin başarısını sürdürmek için çalışacaklarını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilçe danışma kurullarının sonuncusu önceki gün Menteşe İlçe Danışma Kurulu’nun yapılmasıyla gerçekleştirildi. Kurul toplantısına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak, CHP’li Milletvekilleri Süleyman Girgin, Mürsel Alban, Suat Özcan, Burak Erbay ve partililer katıldı.

Kurul toplantısının açılış konuşmasını CHP Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak yaptı. 31 Mart yerel seçimlerinde CHP olarak Türkiye genelinde ve Muğla’da büyük bir başarı elde ettiklerini belirten Kavak; “Seçim süreci boyunca Menteşe’mizde bulunan 48 köy ve toplamda 66 mahallemizi ziyaret ettik. Her mahallede, hem Büyükşehir Belediye’mizin yapmış olduğu ve yapacak olduğu, hem de Menteşe Belediyemizin yapmış olduğu ve yapacak olduğu hizmetleri tek tek anlattık. Vatandaşlarımızın sorunlarını ve isteklerini dinledik ve not aldık. Elimizden geldiği kadarıyla taleplerin yerine getirilmesini sağladık. Bu seçim sürecinde gerçek Cumhuriyet Halk Partilileri ve menfaatleri uğruna partili olan grubu görme fırsatı bulduk” dedi.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Başkan Osman Gürün ve Başkan Bahattin Gümüş üzerinde oyunlar oynandığını dile getiren Kavak; “Bu süreçte Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanımız Bahattin Gümüş üzerinde büyük oyunlar oynandı. Bu yapılan çirkin karalama ve oyunlara rağmen Muğla halkı, Cumhuriyet Halk Partili yoldaşlarımızla birlikte bu oyunu bozduk. Tekrar Muğla’mızda bayrağımızı göklere çıkardık. Örgütlü gücün karşısında kimse duramaz. Bunun büyük bir örneğini hem Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda hem de Menteşe Belediye Başkanlığı seçimlerinde gördük. Bundan sonra artık önümüze bakacağız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısını nasıl daha yukarı çıkarabiliriz, ona bakacağız” şeklinde konuştu.

Menteşe İlçe Danışma Kurulu toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

Sevil OLUÇ

Bu haber toplam 792 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.