CHP’ye Toplu Katılım

CHP’ye Toplu Katılım
CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Muğla’nın ilçelerini mahalle mahalle, köy köy dolaşan...

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Muğla’nın ilçelerini mahalle mahalle, köy köy dolaşan Demir, Muğla’da girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmamak için aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Bodrum’a giden Demir, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ve CHP Bodrum ilçe yönetimiyle birlikte Bodrum’daki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti, CHP’ye katılanlara rozetlerini taktı. Türkiye’de kötü bir tablo olduğunu söyleyen Demir, “Türkiye’deki kötü tabloyu görüp, CHP’de birleşen tüm hemşerilerimizi yürekten kutluyorum” dedi. Bodrum’da düzenlenen toplantıda değişik siyasi partilerden 150 kişiye CHP’ye toplu olarak katıldı.

CHP Bodrum İlçe örgütünden oluşan heyetle birlikte Bodrum’da sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Demir, sırasıyla Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (MMMO), Türk Mühendis, Mimar ve Şehir Plancıları Odası (TMMOB), Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubelerini, Bodrum Briç İhtisas Spor Kulübünü, Özel Güvençer Kadın/Çocuk Sağlık Merkezini ve BESİAD’ı ziyaret etti. Hükümetin odalar üzerindeki baskılarına değinen Demir, “odaların tüm baskılara rağmen doğruyu söylemekten vazgeçmiyor ve üyelerinin sorunlarını önceliyor. Önce insan, önce Türkiye dedikleri için odaları bir kez daha kutluyorum. Unutulmamalıdır ki, demokratik kitle örgütleri ve sivil toplum kuruluşları bir ülkede demokrasinin en önemli güvencelerindendir” dedi. Her bir yurttaşın kaliteli ve ücretsiz sağlık hizmeti almasının en temel hakkı olduğunu söyleyen Demir,  sağlık hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde yürümesinin ancak ve ancak şiddetsiz, güvenceli bir şekilde çalışan sağlık çalışanlarıyla mümkün olduğunu dile getirdi. Bodrum Belediyesi Meclis üyesi Nurten Çakıcı Bıçak’ı da unutmayan Demir, babasını kaybeden Çakıcı’ya taziye ziyaretinde bulundu.

Ardından CHP Bodrum Turgutreis mahalle temsilciliğine giden Demir, birçok insanın katıldığı CHP rozet takma törenine katıldı. 150 kişinin CHP’ye katıldığı toplantıda konuşan Demir şunları söyledi: “1 Kasım seçimleri keyfidir, bir diktatörün arzusudur. Oysaki 7 Haziran’da sandığa giden yurttaşlarımız çok net bir mesaj verdi: Uzlaşın! Ancak bu mesajı görmezden gelen padişah bozuntuları benim istediğim olana kadar bu ülkeyi seçime götürürüm tehdidini savuruyor. Tüm bu kötü tablodan çıkacağımıza inanıyoruz. Çünkü biz önce insan, önce birlik, önce Türkiye diyoruz ve yaşanacak bir Türkiye’yi savunuyoruz. Bu kötü tabloyu görüp, bu tablodan çıkma konusunda çalışma arzusu olan ve CHP’de birleşen tüm hemşerilerimi yürekten kutluyorum.”

Ziyaretlerinin ardından Bodrum CHP ilçe heyetiyle Bodrum Beşiktaşlılar Derneği’nde Beşiktaş-Antalyaspor maçını izledi.

Bu haber toplam 458 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.