Cihan Bulut Kemalpasaspor'da imzayı attı

Cihan Bulut Kemalpasaspor'da imzayı attı
Bölgesel Amatör Ligin yeni temsilcisi Kemalpasaspor, 2020-2021 sezonunda deneyimli ve başarılı çalıştırıcı Cihan Bulut ile anlaşma sağladı.Muğlaspor’un unutulmaz futbolcularından Cihan Bulut Bölgesel Amatör Ligin yeni temsilcisi...

Bölgesel Amatör Ligin yeni temsilcisi Kemalpasaspor, 2020-2021 sezonunda deneyimli ve başarılı çalıştırıcı Cihan Bulut ile anlaşma sağladı.

Muğlaspor’un unutulmaz futbolcularından Cihan Bulut Bölgesel Amatör Ligin yeni temsilcisi Kemalpasaspor ile anlaşma sağladı. 2020-2021 sezonunda Kemalpasaspor'un teknik direktörlüğünü Cihan Bulut yapacak.

CİHAN BULUT KİMDİR?

Futbola Marmaris Gençlik sporda başlayan genç teknik adam sırasıyla Bucaspor,Muğlaspor,Karşıyaka, Şanlıurfaspor,Çorlu Spor forması giyerek 1.lig,2.lig,3.lig te attığı gol ve gollerle bir döneme damga vurmuştu. Karşıyaka’da bir dönem Gol kralı olarak adından sıkça söz ettirmiştir. Teknik direktörlüğü kariyeri ise, Marmaris gençlik ve sporda başlayıp ardından 2.ligte Teknik direktör olarak Altınordu Spor kulübünde, daha sonra ise geçtiğimiz sezon da Muğla spor da teknik direktör olarak görev aldı. 2018-2019 sezonunun başında ise İzmir ekiplerinden Kemalpaşaspor ile anlaşmıştı.  Deneyimli çalıştırıcı 2018-2019 sezonun ikinci devresinde Muğla ekiplerinden Yatağanspor’a imza atmıştı.  Genç hoca 2020-2021 sezonunda BAL LİGİ ekiplerinden Kemalpasaspor ile anlaşma sağladı.

Bu haber toplam 330 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.