Cinayet zanlısının boşanma davası görüldü

Cinayet zanlısının boşanma davası görüldü
Muğla’da Pınar Gültekin'i katleden Cemal Metin Avcı, ile eşinin boşanma davası Muğla Adliyesi'nde görüldü.Muğla’nın Ula ilçesinde öldürülen...
Muğla’da Pınar Gültekin'i katleden Cemal Metin Avcı, ile eşinin boşanma davası Muğla Adliyesi'nde görüldü.
Muğla’nın Ula ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in katili Cemal Metin Avcı, eşi E. Avcı tarafından açılan anlaşmalı boşanma davası Muğla Adliyesi'nde sabah saatlerinde görüldü. 7 Ağustos 2020 tarihinde Cemal Metin Avcı, eşi E. Avcı tarafından açılan anlaşmalı boşanma davası için Afyonkarahisar 1. Aile Mahkemesinde ifade verdi. Anlaşmalı boşanma protokolüne imza atan Cemal Metin Avcı ile eşi E. Avcı’nın açtığı boşanma davasının Muğla Adliyesi'nde görüldüğü E. Avcı'nın savunmasının avukatı aracılığı ile yazılı olarak yaptığı ve davanın ileri bir tarihe ertelendiği öğrenildi. Cemal Metin Avcı, imzaladığı protokolde Eşi E. Avcı’ya maddi manevi tazminat bedeli olarak 5 milyon lira ödemeyi kabul ederken, ödemeyi yapamaması halinde şirketini bedel talep etmeksizin eşine devrini, aynı zamanda Muğla’da bulunan bir taşınmazla iki ayrı aracı da devretmeyi kabul etmişti. Öte yandan boşanma protokolünde yer alan eşi ile ortak çocukları C.A. Avcı’nın velayetinin annesine verilmesini, karar kesinleştikten sonra çocuğu için aylık 2 bin 500 lira nafaka ödemeyi kabul etmişti.
OLAY Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin (27), 16 Temmuz’da Akyaka Mahallesi’nde yalnız yaşadığı evinden ayrılmış, aynı gün ablası ile telefonla görüştükten sonra kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Ailesinin, Akyaka Jandarma Komutanlığına kayıp ihbarında bulunması üzerine başlatılan çalışmada, Gültekin’i tanıyan kişilerin listesi çıkarılmış ve bölgedeki güvenlik kamerası kayıtları incelenerek görgü tanıklarının ifadelerine başvurulmuştu. Şüphe üzerine gözaltına alınan genç kızın eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı, ilk ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmese de delilleri görünce, bir süre arkadaşlık yapıp ayrıldığı Gültekin’in tekrar barışma isteğini geri çevirmesi üzerine genç kızı bağ evinde öldürdüğünü, cesedini yaktıktan sonra bir varile bırakarak Gülağzı mevkisindeki ormanlık alana attığını itiraf etmişti. Avcı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince “canavarca hisle öldürmek” suçundan tutuklanmıştı.

Bu haber toplam 2132 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.