Çin’li yatırımcılar da Fethiye’de

Çin’li yatırımcılar da  Fethiye’de
Çinli Gezhouba Şirketler Grubu (C.G.G.C.) Baş Temsilcisi Gou Long, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret ederek, Fethiye’de yapmak istediği yatırımları sundu. Enerji şirketinin Baş Temsilcisi Gou Long, daha önce...

Çinli Gezhouba Şirketler Grubu (C.G.G.C.) Baş Temsilcisi Gou Long, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret ederek, Fethiye’de yapmak istediği yatırımları sundu. Enerji şirketinin Baş Temsilcisi Gou Long, daha önce Türkiye’de hiç yatırım yapmadıklarını ve Türkiye için ayırdıkları bütçeyi Fethiye’de kullanmak istediklerini belirtti.

Geçtiğimiz günlerde Fethiye Belediyesi ev sahipliğinde, Çin’de yayın yapan ve milyonlarca izleyicisi olan Zhejıang TV’nin “24 Saat” adlı yarışmasının çekimleri yapılmıştı. Çinli ekibin bu görüntüleri program sırasında Fethiye’nin Çin pazarına tanıtımı için kullanacağı belirtilmişti. Bu tanıtımların ardından Fethiye, Çin’li yatırımcıların ilgi odağı olmaya başladı. Çinli bir enerji şirketi olan Gezhouba Şirketler Grubu’nun Baş Temsilcisi Gou Long, Fethiye’ye gelerek yatırım yapmak istediklerini açıkladı. Gou Long, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret ederek gerçekleş tirmek istedikleri projeleri paylaştı.

Bu haber toplam 748 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.