Cinnet geçiren şahıs muhabirlere saldırdı

Cinnet geçiren şahıs muhabirlere saldırdı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün akşam saat 19.00 sularında Konacık Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bir şahıs cinnet geçirdi. Cinnet geçiren İ.Ö. isimli şahıs eşine ve muhabirlere saldırdı.Beritan YücelBodrum’un Konacık...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün akşam saat 19.00 sularında Konacık Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bir şahıs cinnet geçirdi. Cinnet geçiren İ.Ö. isimli şahıs eşine ve muhabirlere saldırdı.

Beritan Yücel

Bodrum’un Konacık Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde alkollü olduğu düşünülen İ.Ö. isimli şahıs cinnet geçirerek sebebi bilinmeyen bir öfkeyle aracını taşladı.

Eşinin ve çocuğunun da olduğu olay yerinde, cinnet geçiren İ.Ö. (43) eşine de saldırarak çocuğunun gözü önünde darp etti. İ.Ö. şahıs yardım etmek isteyen vatandaşlara ve kendisini görüntülemeye çalışan muhabirlere elindeki 1.5 metrelik bir cisimle saldırıda bulundu.

Olay yerindeki vatandaşlar olay anında polis ekiplerini arayarak yardım çağırdı.

Önce hastaneye sevk edilen muhabir için darp raporu alındı. Olay yerine sevk edilen polis ekiplerince muhabirler ifadeleri için karakola götürüldü.

Olay yerindeki görgü şahitleri de muhabir İsmail Salık'ı yalnız bırakmadı. Birçok kişi olay sonrası karakola gelerek ifade verdi.

Polis olay hakkında soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 288 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.