Çocuk evlerinde cinsel istismar soruşturması

Çocuk evlerinde cinsel istismar soruşturması
Muğla Çocuk Evleri Merkezi Müdürlüğü’nün ilk kabul biriminde 4 ve 5 yaşlarındaki iki çocuğun çıplak şekilde birbirlerine cinsel davranışlar da bulunmaları nedeniyle, olayın sorumlusu olduğu öğrenilen 2006 doğumlu M.D.Ç,...

Muğla Çocuk Evleri Merkezi Müdürlüğü’nün ilk kabul biriminde 4 ve 5 yaşlarındaki iki çocuğun çıplak şekilde birbirlerine cinsel davranışlar da bulunmaları nedeniyle, olayın sorumlusu olduğu öğrenilen 2006 doğumlu M.D.Ç, 2006 doğumlu B.F.Z ve 2009 doğumlu  S.Ş. gözaltına alındı.

Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü açıklayarak, “28 Ağustos 2021 tarihinde Muğla Çocuk evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü ilk kabul biriminde 2016 doğumlu A.Ö.  ve 2017 doğumlu S.N.K’nin birbirlerine cinsel davranışlarda bulundukları ve çıplak vaziyette görüldükleri, söz konusu cinsel istismar olayının gerçekleşmesinden sorumlu kişilerin 2006 doğumlu M.D.Ç  , 2006 doğumlu B.F.Z ve 2009 doğumlu  S.Ş. olduğu kurum amiri tarafından bildirilmesi üzerine öğrenilmiş ve derhal olayla ilgili soruşturma başlatılarak M.D.Ç, B.F.Z ve S.Ş. gözaltına alınmıştır. Soruşturma titizlikle sürdürülmektedir.” dedi.

Bu haber toplam 709 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.