Çocuk kütüphanesine esnaf desteği

Çocuk kütüphanesine esnaf desteği
Yatağan Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sinanbey İlkokulu Müdürlüğü 'nün koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa...

Yatağan Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sinanbey İlkokulu Müdürlüğü 'nün koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa kurulacak olan çocuk kütüphanesine Yatağan ilçe esnafından destek gelmeye başladı.

Neval Çolak Arslan

Muğla'nın Yatağan ilçesinde Polis Amca isimli çocuk kütüphanesinin teşhir edilmesine geçtiğimiz günlerde başlanmış ve ilk kitapları Yatağan İlçe Kaymakamı Onur Kökçü hediye etmişti. Kaymakam Kökçü 'nün “Polis Amca” isimli çocuk kütüphanesine Kahraman Şehit Jandarma Yarbay Alim Yılmaz 'ın babası tarafından Mehmet Yılmaz 'ın yazmış olduğu ''Şehit Anasının Feryadı Ümmü Yılmaz'' isimli şiir kitaplarını kütüphaneye hediye edildi.

Yatağan ilçesinin seçkin ve köklü okulları arasında gösterilen Sinanbey İlkokulu 'nda teşhir edilecek olan kütüphane ile ''Polis dostunuz, arkadaşınızdır” fikri benimsetilerek, mevcut olan polis sevgisinin daha da arttırılması hedefleniyor.

Bu haber toplam 489 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.