Çocuklar için kolları sıvadılar

Çocuklar için kolları sıvadılar
Muğla’nın Datça ilçesine bağlı Yaka Mahallesi’nde bulunan Yaka İlkokulu bahçesi yenileniyor. Çocuklar için daha bakımlı bir okul hedeflediklerini...

Muğla’nın Datça ilçesine bağlı Yaka Mahallesi’nde bulunan Yaka İlkokulu bahçesi yenileniyor. Çocuklar için daha bakımlı bir okul hedeflediklerini dile getiren Yaka Mahalle Muhtarı Serhat Yılmaz, “Okulu, Yaka Mahallesi gençleri ve Ülkü Ocaklarının da desteğiyle devam ettiriyoruz” dedi.

Muğla’nın Datça ilçesine bağlı Yaka Köyü’nde bulunan Yaka İlkokulu bahçesi çocuklar için daha verimli bir alan oluşturulmak adına yenileniyor. Çocukların ve gençlerin daha verimli zaman geçirmelerini istediğini dile getiren Yaka Mahallesi Muhtarı Serhat Yılmaz, bölgede ki gençlerin ve Datça Ülkü Ocakları’nın desteği ile bakıma devam ettiklerini belirtti.

Yaka Mahalle Muhtarı Serhat Yılmaz, “Yaka İlkokulu kullanılmaz ve bakımsız haldeydi, bizler burayı gençler ve çocuklar için düzelttik fakat hala eksikliklerimiz var. Okulun bahçesine ağaçlar diktik, futbol, voleybol, basketbol sahaları ve kütüphane yaptık. Bu düzenlemeler Yaka Köyü gençlerinin fikriydi, onların isteklerini yerine getirdik. Yaka İlkokulu’nu Yaka mahalle gençleri ve Ülkü Ocaklarının da desteğiyle devam ettiriyoruz. Her zaman her konuda destekliyorum” dedi.

Bu haber toplam 920 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.