Çok Amaçlı Sosyal Alan tamamlanıyor

Çok Amaçlı Sosyal Alan tamamlanıyor
Milas Belediyesi çalışmalarını kent merkezinde olduğu gibi kırsal mahallelerde de sürdürüyor. Karacahisar Mahallesi’nde yapım çalışmaları devam eden Çok Amaçlı Sosyal Alan çalışmaları bitmek üzere.Milas Belediyesi tarafından...

Milas Belediyesi çalışmalarını kent merkezinde olduğu gibi kırsal mahallelerde de sürdürüyor. Karacahisar Mahallesi’nde yapım çalışmaları devam eden Çok Amaçlı Sosyal Alan çalışmaları bitmek üzere.

Milas Belediyesi tarafından kırsal mahallelere yapılan Çok Amaçlı Sosyal Alanlar vatandaşların takdirini topluyor. Ekipler, halkın ihtiyaçları doğrultusunda ilçenin farklı mahallelerinde hizmet ve yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Proje ve hizmetleriyle üreticiyi, köylüyü destekleyen, kırsal mahallelerdeki vatandaşların yaşam konforunu arttıran projeler üretme noktasında yoğun bir çalışma yürüten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, çok amaçlı sosyal alanların sayısını da her geçen gün arttırıyor.

“Karacahisar Mahallesi’nde Çalışmalar Bitmek Üzere”

Milas Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından ilçenin birçok noktasına vatandaşların talepleri doğrultusunda Çok Amaçlı Sosyal Alanlar kurulmaya ve yurttaşların hizmetine sunulmaya devam ediyor. Son olarak ekipler, Karacahisar Mahallesi’nde Çok Amaçlı Sosyal Alan çalışmalarını tamamlamak üzere. Alanın tamamlanmasıyla birlikte her türlü düğün, nişan, sünnet, kongre, toplantı organizasyonları ve etkinlikler yapılabilecek. Çalışmaların devam ettiği alanda incelemelerde bulunan ve sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Hem yangın felaketinden dolayı oluşan yaraları sarmaya hem de hizmetlerimizi aralıksız sürdürmeye devam ediyoruz. Karacahisar Mahallemizde yapım çalışmaları devam eden Çok Amaçlı Sosyal Alan ile ilgili çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldık. Mahallemize kısa süre içerisinde önemli bir alanı kazandıracağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu haber toplam 276 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.