Corona tedbirleri altındaki sınava 5 bin aday

Corona tedbirleri altındaki sınava 5 bin aday
ÖSYM tarafından düzenlenen Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı, Muğla’da Coronavirüs önlemleri altında 14 Haziran...

ÖSYM tarafından düzenlenen Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı, Muğla’da Coronavirüs önlemleri altında 14 Haziran Pazar günü gerçekleştirildi. Sınava Muğla’da 5 bin 104 aday katıldı.

Sinem Karakaya

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı ülke genelinde olduğu gibi Muğla’da da Coronavirüs tedbirleri altında gerçekleştirildi. Muğla’da sınava 5 bin 104 aday katıldı.

Adayların maskeli olarak alındığı MSÜ Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı’nın yapıldığı okulların bahçelerine adaylar ve görevliler dışında hiç kimse alınmadı. Sınav binasına girişte, bina içerisinde ve çıkışta adayların sosyal mesafeyi korumaları için görevliler tarafından yönlendirmeler yapıldı.

Bina girişinde adaylara el dezenfektanı uygulanırken, maske ve el dezenfektanı da dağıtıldı. İsteyen adaylar, kendi maske ve dezenfektanlarıyla sınava girdi. Giriş belgeleri ve kimlik kontrollerinin temas olmadan yapılması sağlandı.

120 soru için 135 dakika süre verilen sınavın sonuçları, 7 Temmuz'da açıklanacak.

Bu haber toplam 528 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.