Coronavirüse emniyetinden afişli mücadele

Coronavirüse emniyetinden afişli mücadele
Muğla’nın Yatağan İlçesinde, Yatağan Kaymakamlığı koordinesinde ilçede yürütülen Coronavirüs salgını ile etkin mücadele kapsamında  Yatağan...

Muğla’nın Yatağan İlçesinde, Yatağan Kaymakamlığı koordinesinde ilçede yürütülen Coronavirüs salgını ile etkin mücadele kapsamında  Yatağan Emniyet Müdürlüğü tarafından özel olarak afişler hazırlatılırken, afişlerin vatandaşların sıklıkla bulunduğu yerlerde teşhir edilmesine başlandı.

Sinem Korkmaz

Coronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı ile etkin mücadele kapsamında  ülke genelinde olduğu gibi Yatağan’da da bir dizi tedbirler alındı. Alınan tedbirlerin uygulanıp uygulanmadığı ise özel olarak oluşturulan denetleme heyetleri tarafından denetlenmeye devam ediyor. Zaman zaman İlçe Kaymakamı Onur Kökçü de denetlemelere katılarak tedbirlere uyulup uyulmadığını yakından inceliyor.

Kaymakam Kökçü’ye denetlemelerde Belediye Başkanı Mustafa Toksöz,  İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve  İlçe Jandarma Komutanı Resul Murat Kılıçarslan  da eşlik ediyor.

Yatağan İlçesinde Kaymakamlık koordinesinde titizlikle  yürütülen Coronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı ile etkin mücadele kapsamında bu kez de  özel olarak afişler hazırlatıldı. Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 32. Bölge Muğla Eczacı Odası’nın katkılarıyla hazırlatılan 2 farklı afişin Yatağan Kaymakamlığı’nın bilgisi dahilinde teşhir edilmesine başlanıldı.

Yetkililer  vatandaşlardan da Coronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı ile etkin mücadele kapsamında alınan tedbirlere uymalarını isterken, özellikle hijyene dikkat edilmesini, maske takılmasını ve sosyal mesafeye uyulmasını istediler.

Bu haber toplam 534 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.