Çorumlular, Başkan Tokat'ı Ziyaret Etti

Çorumlular, Başkan Tokat'ı Ziyaret Etti
Milas Çorumlular Derneği yönetimi, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'a nezaket ziyaretinde bulundu...Milas Çorumlular Derneği Başkanı Alper Arslan, Başkan Yardımcısı Savaş Çağlayan, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Barıt ve...

Milas Çorumlular Derneği yönetimi, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'a nezaket ziyaretinde bulundu...

Milas Çorumlular Derneği Başkanı Alper Arslan, Başkan Yardımcısı Savaş Çağlayan, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Barıt ve yönetim kurulu üyeleri, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ı makamında ziyaret ederek, dernek hakkında bilgi verdi. Misafirlerini makamında ağırlayan Başkan Tokat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; “Derneklerimizin her zaman yanındayız. Milas’da bulunan derneklerimizin gerek sorunlarıyla, gerekse istekleriyle yakından ilgileniyoruz. Çorumlu kardeşlerimizin tek çatı altında toplanması verimlilik açısından çok daha faydalı olacaktır. Dernek çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Dernek Başkanı Alper Arslan ise; “Milas'ta derneklere vermiş olduğu desteklerden dolayı Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Başkanımızın Milas için nasıl çalıştığını görüyoruz ve biliyoruz. Bizler de Başkanımıza derneğimiz hakkında bilgi arz etmek için nezaket ziyaretinde bulunduk” diye konuştu.

Bu haber toplam 417 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.