Covid-19 sağlık çalışanını anne-babasız bıraktı

Covid-19 sağlık çalışanını anne-babasız bıraktı
Muğla’nın Milas ilçesinde hemşire olarak görev yapan Zerrin Bazlamba, 10 gün arayla annesini ve babasını Covid-19 sebebiyle kaybetti. Virüsün hafife...

Muğla’nın Milas ilçesinde hemşire olarak görev yapan Zerrin Bazlamba, 10 gün arayla annesini ve babasını Covid-19 sebebiyle kaybetti. Virüsün hafife alınmaması gerektiğine dikkat çeken Bazlamba, “Lütfen, tüm tedbirlere uyun ki insanlarımız ölmesin” dedi.

Haber: Volkan Yıldız

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Ovakışlacık Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan hemşire Zerrin Bazlamba, son 10 günde iki acı kayıp yaşadı.

Bazlamba’nın 76 yaşındaki annesi Naciye Ertuğ, yaklaşık 2 hafta önce rahatsızlandı. Milas Devlet Hastanesi’nde Covid-19 teşhisi üzerine tedavi altına alınan anne Ertuğ, rahatsızlığının ilerlemesi üzerine Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Hemşire Bazlamba, annesini kaybetmenin acısını yaşarken, 10 gün sonra bu kez babası 77 yaşındaki Yaşar Ertuğ da rahatsızlanarak kaldırıldığı Milas Devlet Hastanesi’nde Covid-19 tedavisi gördüğü sırada hayatını kaybetti.

10 gün arayla yaşama veda eden Ertuğ çifti, Covid-19 tedbirleri altında düzenlenen törenle Milas Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Sağlık çalışanı hemşire Zerrin Bazlamba ve ailesinin yaşadığı iki acı kayıp, herkesi derinden üzdü.

Hemşire Bazlamba, sağlık çalışanı olarak Covid-19 ile mücadele etmeye devam edeceğini belirterek, “Annemi ve babamı Covid-19 sebebiyle kaybettim. Lütfen virüsü hafife almayın, tüm tedbirlere uyun ki insanlarımız ölmesin.” dedi.

Bu haber toplam 377 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.