Çukurköy Göleti tamamlandı

Çukurköy Göleti tamamlandı
AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, seçim döneminde söz verdiği Çukurköy Göleti yatırımının tamamladıklarını açıkladı.Neval Çolak...

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, seçim döneminde söz verdiği Çukurköy Göleti yatırımının tamamladıklarını açıkladı.

Neval Çolak Arslan

Muğla’nın Milas İlçesi Çukurköy Mahalle’sinde bulunan Çukurköy Göleti çalışmaları tamamlandı.

Gölet sayesinde, bölgede hayvancılık, arıcılık ve diğer tarımsal faaliyetlere destek sağlanarak kırsal kalkınma hamlesine güç katacağını ifade eden AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, “Seçim döneminde hemşehrilerimizin talebi üzerine söz verdiğimiz yatırımımızı tamamlamış bulunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Çukurköy Göleti tamamlandı

Muğla’nın diğer bölgelerindeki bazı gölet yatırımlarının, inşaat çalışmalarının da son hızla devam ettiğini belirten Milletvekili Demir, “İhtiyaçlar doğrultusunda yeni göletlerimizi de planlamaya alıyoruz. Bölge halkımız tarafından sevinçle karşılanan bu yatırım dolayısıyla başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli’ye şükranlarımı sunuyor, DSİ Genel Müdürümüz Kaya Yıldız ile DSİ Aydın Bölge ve Muğla Şube Müdürlüğü’müze teşekkür ediyorum. Bölgemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Bu haber toplam 398 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.