Cumartesi herkes salona

Cumartesi herkes salona
Türkiye Basketbol 2.Liginde gençlerle kurulu kadrosu ile mücadele eden Potanın Efeleri Muğla Ormanspor Basketbol Takımı hafta sonu Cumartesi günü saat 16...

Türkiye Basketbol 2.Liginde gençlerle kurulu kadrosu ile mücadele eden Potanın Efeleri Muğla Ormanspor Basketbol Takımı hafta sonu Cumartesi günü saat 16 da Menteşe Spor Salonunda Denizli Merkez Efendi Belediyesi destekli Yüksek Çıta Koleji ile karşı karşıya gelecek. Denizli’nin son derece kaliteli önemli isimlerden kurulu bir takım olduğunu söyleyen Ormanspor Basketbol Takımı Genel Menajeri İlker Cömert hafta sonu tüm Sporseveleri Menteşe Spor Salonuna Şehrin Tek Basketbol Takımına sahip çıkmaya davet ediyoruz. Dedi.

Ligin başında ki ödenek sıkıntısı nedeni ile Türkiye Basketbol 2.liginde zor günler yaşayan Muğla Ormanspor Basketbol Takımı Ligin 5.haftasında galibiyetle tanışamadı.

Genç oyuncularla ligde kalma mücadelesi verdiklerini belirten Muğla Ormanspor Genel Menajeri İlker Cömert, geçmiş yıl kadrolarımızdan çağırdığımız birkaç oyuncumuz ve gençlerden kurulu bir takımla mücadele veriyoruz. En kısa sürede ödeneğimizin açılması ile birkaç transfer yapabilmeyi ümit ediyoruz. Haftaya Sayın Orman ve Su İşleri Bakanımız randevu verdi. Umarım oradan olumlu bir sonuç ile döneceğiz. Bu süreçte bize destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz dedi. Hafta sonu oynayacakları karşılaşmanın son derece zor bir maç olduğunu belirten Cömert, şu anda ligin en genç kadrosu ile mücadele etmeye çalışıyoruz. Fakat kendi salonumuzda seyircimizin desteği ile bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bu nedenle tüm basketbolseverleri Cumartesi günü saat 16 da Menteşe Spor Salonuna bekliyoruz dedi.

Bu haber toplam 966 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.