Cumhurbaşkanı ve ailesi Marmaris’te

Cumhurbaşkanı ve ailesi Marmaris’te
MUSTAFA İNCİ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ailesiyle birlikte bayram tatilini geçirmek üzere Muğla’nın Marmaris ilçesine geldi. Bayram namazını Karacasöğüt Mahallesinde kılan Başkan Erdoğan daha sonra yöne halkıyla...

MUSTAFA İNCİ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ailesiyle birlikte bayram tatilini geçirmek üzere Muğla’nın Marmaris ilçesine geldi. Bayram namazını Karacasöğüt Mahallesinde kılan Başkan Erdoğan daha sonra yöne halkıyla bayramlaştı ve çocuklara değişik hediyeler verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından ilk kez Marmaris’e geldi.

Çocuklara oyuncak dağıttı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bayram tatilini geçirmek üzere ailesiyle birlikte Muğla’nın Marmaris ilçesine geldi. Marmaris’in Karacasöğüt mahallesinde tatilini geçirer Başkan Erdoğan bayram namazını Karacasögüt Camiinde kıldı. Namaz saatinden yaklaşık 20 dakika önce camiye gelen Başkan Erdoğan camii cemati ile bayramlaşıp sohbet etti. Namaz sonra bölge halkıyla bayramlaşan Erdoğan çocuklara çeşitli hediyeler ve bayram harçlığı dağıttı.

15 Temmuz’dan sonra ilk kez Marmaris’e geldi

FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün suikast timi 15 Temmuz tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaldığı silahlı saldırı da bulunmuştu.  Suikast timi tarafından gerçekleştirilen saldırı sonrasında iki polis memuru şehit düşmüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz otel baskının ardından ilk defa Marmaris’e geldi.

Bu haber toplam 1330 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.