Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu yeniden Muğla’da yapılacak

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu yeniden Muğla’da yapılacak
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu yeniden Muğla’da yapılacak. Tüm dünyanın yakından takip ettiği turun  yeniden Muğla’da yapılacağının müjdesini AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir sosyal medya hesabından verdi.Sinem...

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu yeniden Muğla’da yapılacak. Tüm dünyanın yakından takip ettiği turun  yeniden Muğla’da yapılacağının müjdesini AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir sosyal medya hesabından verdi.

Sinem Korkmaz

56.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, uzun bir aradan sonra tekrar Muğla’da yapılacak. Spor kamuoyunun yakından takip ettiği tura Muğla’nın yeniden dahil edildiği ile ilgili müjdeyi, AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir verdi.  Demir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “16 Nisan’da Bodrum, Milas, Fethiye ve Marmaris  ilçelerimizden geçecek turumuz sayesinde ilimizin tanıtımını uluslararası arenada gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Demir’in paylaşımı şöyle: “Gençlik ve Spor Bakanı M. Muharrem Kasapoğlu’yla Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun yeniden Muğla’yı kapsaması için detaylı bir görüşme gerçekleştirmiştik.Turdaki toplam 8 etapta 3 start ve 3 finish dünyanın gözbebeği Muğla’mızda olacak. 16 Nisan’da Bodrum, Milas, Fethiye ve Marmaris  ilçelerimizden geçecek turumuz sayesinde ilimizin tanıtımını uluslararası arenada gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan himayelerinde gerçekleştirilecek turumuzun ilimizden geçmesinde katkı sunan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın M. Muharrem Kasapoğlu’na şükranlarımı sunuyorum.”

Bu haber toplam 334 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.