Cumhuriyet atalarımızın mirasıdır

Cumhuriyet atalarımızın mirasıdır
Muğla Vali Vekili Fethi Özdemir 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Özdemir “Cumhuriyet atalarımızın mirasıdır” dedi.Muğla vali vekili fethi Özdemir “Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 95....

Muğla Vali Vekili Fethi Özdemir 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Özdemir “Cumhuriyet atalarımızın mirasıdır” dedi.

Muğla vali vekili fethi Özdemir “Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 95. Yıl dönümünü milletçe büyük bir coşku içerisinde kutlamanın sevinci ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, tüm yokluk ve imkânsızlıklara rağmen tarihte eşine az rastlanır bir mücadele ile kazanılan Kurtuluş Savaşı’nın ardından ilan edilen Cumhuriyet; atalarımızın bizlere bıraktığı en büyük miras ve vazgeçilmez bir ulusal değerdir” dedi.

Özdemir “Bugün 95. Kuruluş yıl dönümünü kutladığımız Cumhuriyetimizi; millet olarak daima daha ileri noktalara taşıma, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışma ve ülkemizi Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma mücadelesini azim ve kararlılıkla sürdürmekteyiz.

Bu duygularla, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm gazilerimizi, şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıylaanıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Bu haber toplam 340 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.