Cumhuriyetin mayasını bozacaklar

Cumhuriyetin mayasını bozacaklar
Partisinin Muğla İl Başkanlığını ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan Reyhanlı saldırısıyla ilgili olarak ilginç açıklamalarda...

Partisinin Muğla İl Başkanlığını ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan Reyhanlı saldırısıyla ilgili olarak ilginç açıklamalarda bulundu. Tezcan “ aylardır Mossad ajanları bölgelerdeki camilerde toplandı. Bölgede savaş kışkırtıcılığı yapılıyor. Bu bölge El Kaide’nin bölgesi olmuş durumda. Başbakan 5 ay önce ‘barış istiyorsan savaşa hazır ol’ dediğini unutmayalım. AKP Cumhuriyet’in mayasını bozmak için çalışıyor” dedi.  CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir “ İzmir’den tanklar bölgeye sevk ediliyor. Tayyip Erdoğan savaş çığırtkanlığı yapıyor. Savaşın çıkması için elinden geleni yapıyor” dedi.

Teröristler keyif çatıyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan Partisinin Muğla İl Başkanlığını ziyaret etti. Bülent Tezcan ziyaret sırasında “ Türkiye faşizme doğru gidiyor. Türkiye’de özgürlük ve demokrasi yok edildi. Tayyip Erdoğan Türkiye’de tek adam rejimini sağlamak istiyor. CHP olarak buna izin vermeyeceğiz. Türkiye’de insanların bayramlarını kutlamalarını yasakladılar. Türkiye’de hükümeti eleştiren işçiler, öğrenciler terörist ilan ediliyor.Hapse atılıyor. Gerçek teröristler keyif çatıyor” dedi.

Cumhuriyetin mayasını bozmak istiyorlar

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan “AKP Cumhuriyet’in mayasını bozmaya çalışıyor. Cumhuriyet’in mayasını bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bizim Ortadoğu’da ne işimiz var. Ortadoğu’da bizlere bekçilik yaptırmak istiyorlar. Ortadoğu’da sınırları yeniden çizecekler. Hitler diktatörlük yaptı. Musolini diktatörlük yaptı. Saddam diktatörlük yaptı. Tayyip’te bunlar gibi aynı anlayış içerisinde” dedi.

Camiiler ajanlar doldu

Reyhanlı’da ki saldırılarla ilginç açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan “ Bu saldırıyı kınıyor ve arkasında kim varsa bulunmalıdır. Başbakan Suriye’de Esad yönetimini suçluyor. Başbakanın hangi söylediği söz doğru çıktı ki bu söylediği doğru çıksın.  Reyhanlı’da Hatay’da ki camilerde aylardır Mossad ajanları aylardır toplantılar yaptı. Ülke hızla savaşa sürükleniyor. Savaş çığırtkanlığı yaptılar. Reyhanlı ve Hatay adeta El Kaide’nin merkezi haline geldi. Bölgede ajanlar ve terör örgütleri cirit atıyor. Başbakan 5 ay önce ettiği bir sözü hatırlatmak istiyorum. Başbakan ‘barış istiyorsan savaşa hazır ol’ demişti. PKK silahlarıyla çıkıyor. PKK’yı Suriye savaşında kullanacaklar” dedi.

Tanklar yola çıktı

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir “ Türkiye zor günler geçiriyor. Basın üzerinde yasaklar koyup baskı altına almalarına rağmen gerçekleri görüyoruz. İzmir’den tanklar bölgeye sevk edilmeye başlandı. Tayyip Erdoğan savaş çığırtkanlığı yapıyor. Savaş için elinden geleni yapıyor. Bir yandan barış diyeceksin diğer yandan savaş çıkması için elinden geleni yapacaksın” dedi.

Bu haber toplam 615 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.