DAEŞ’li iki kardeş terörist yakalandı

DAEŞ’li iki kardeş terörist yakalandı
MUSTAFA İNCİ Muğla’nın Yatağan ilçesinde terörle mücadele şube müdürlüğü ekiplerinin bir eve düzenlediği operasyonda Suriye uyruklu S.I ve H.I...

MUSTAFA İNCİ Muğla’nın Yatağan ilçesinde terörle mücadele şube müdürlüğü ekiplerinin bir eve düzenlediği operasyonda Suriye uyruklu S.I ve H.I isimli iki teröristti gözaltına aldı. Gözaltına alınan teröristlerin değişik bölgelerde DAEŞ adına kanlı eylemlere imza attıkları öğrenildi.

Kardeş teröristler

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Muğla’nın Yatağan ilçesinde bir evde DAEŞ üyesi iki teröristtin olduğu bilgisine ulaştı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gece yarısı eve operasyon düzenledi. Operasyonda Suriye uyruklu S.I ve H.I isimli iki kardeş teröristti gözaltına aldı.

Birçok eyleme katılmışlar

Operasyonla yakalanan Suriye uyruklu S.I ve H.I isimli iki terörist kardeş Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne getirildi. S.I ve H.I isimli DAEŞ’li iki kardeşin değişik bölgelerde DAEŞ adına kanlı eylemlere imza attıkları öğrenildi. Gözaltına alınan iki terörist Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Suriye uyruklu S.I ve H.I isimli iki terörist sorgularının ardından savcılığa sevk edilecek.

Bu haber toplam 1201 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.