Dalaman Çiftlik Ortaokulu Muğla’yı Temsil Edecek

Dalaman Çiftlik Ortaokulu Muğla’yı Temsil Edecek
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Step Aerobik Küçükler İl Birinciliği...

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Step Aerobik Küçükler İl Birinciliği müsabakaları Menteşe Spor Salonunda tamamlandı. Müsabakalarda birinci olan Dalaman Çiftlik Ortaokulu, grup müsabakalarında Muğla’yı temsil edecek.

Step Aerobik Küçükler İl Birinciliği müsabakalarında birinci olan Dalaman Çiftlik Ortaokulu, grup müsabakalarında Muğla’yı temsil edecek.

Dalaman Çiftlik Ortaokulu Muğla’yı Temsil Edecek

Dereceye giren takımlara ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Serkan Paçalı ve Türkiye Jimnastik Federasyonu İl Temsilcisi Hakan Ünal takdim etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman yaptığı açıklamada; “Okul sporları faaliyet programı ile öğrencilerimizi sporla buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Öğrencilere verdikleri emeklerden dolayı tebrik ediyorum. İlimizi grup müsabakalarında en güzel şekilde temsil edeceklerdir. Takımlara başarılarının devamını diliyor, müsabakalara katılan tüm sporcuları ve eğitimcileri tebrik ederim. Önümüzdeki maçlarda sporcularımıza başarılarının devamını dilerim” dedi.

Bu haber toplam 1723 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.