Dalaman Havalimanından eğitime anlamlı destek

Dalaman Havalimanından eğitime anlamlı destek
***Dalaman Kaymakamlığı tarafından koordine edilen  “Bu Okulda Fark Var Dalaman” projesi kapsamında okullarda oluşturulan müzik atölyelerine YDA Dalaman Havalimanının desteğiyle toplam 176 adet müzik aleti ve seti kazandırıldı.***YDA...

***Dalaman Kaymakamlığı tarafından koordine edilen  “Bu Okulda Fark Var Dalaman” projesi kapsamında okullarda oluşturulan müzik atölyelerine YDA Dalaman Havalimanının desteğiyle toplam 176 adet müzik aleti ve seti kazandırıldı.

***YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Cengiz T. Ayaz, “Kaymakamlığımızın projesi,  geleceğin mimarları çocuklarımız açısından değeri çok önemliydi ve müzik ile kitabın buluşması her çocuğumuzun kişisel gelişimine katkısı küçümsenemez bundan dolayı bu projeye kayıtsız kalamazdık”

Dalaman Kaymakamlığı tarafından koordine edilerek yürütülen “Bu Okulda Fark Var Dalaman” projesine destek verilmesinde öncülük gerçekleştirerek havalimanı bünyesinde ki işletmelerinde katılımlarını sağlayan YDA Dalaman Havalimanına Dalaman Şerefler İlköğretim okulunda düzenlenen Kütüphane Haftası kutlamalarında Dalaman Kaymakamlığı tarafından teşekkür plaketi verildi.

Düzenlenen törene Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Cengiz T. Ayaz, Dalaman İlçe Garnizon Komutanı, Dalaman İl Milli Eğitim Müdürü, kamu kurum kuruluş temsilcileri, davetliler ve basın mensupları katıldı.

Yapılan tören sonrası açıklamalarda bulunun YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Cengiz T. Ayaz Dalaman’ın ve bölgenin gelişmesine yönelik olarak her daim destek vermekten onur duyduklarını dile getirerek  şunları söyledi:

“Dalaman Kaymakamlığının “Bu Okulda Fark Var Dalaman” projesinin geleceğin mimarları çocuklarımız açısından değeri çok önemliydi ve müzik ile kitabın buluşması her çocuğumuzun kişisel gelişimine katkısı küçümsenemez bundan dolayı bu projeye kayıtsız kalamazdık. Proje kapsamında öğrencilerin sanatsal ve sosyal yönden desteklenmesi amacıyla Dalaman ilçe milli eğitim müdürlüğüne bağlı okullarda müzik odası, kütüphane ve kitaplık oluşturularak öğrencileri kitap okumaya teşvik ederek müzikle buluşturmanın geleceğe daha sağlam adımlarla yürümelerini sağlayacağına inanıyoruz”

176 ADET MÜZİK ALETİ VE SETİ KAZANDIRILDI

Genel Müdür Ayaz, proje kapsamında okullarda oluşturulan müzik atölyelerine, YDA Dalaman Havalimanı İşletmelerinin katkılarıyla 15 farklı ritim müzik aletinden oluşan 13 set ritim grubu, orf müzik aletleri, ortaokul ve liselere13 piyano, 65 bağlama, 65 gitar, 15 darbuka ve 3 cajon müzik aleti olmak üzere toplam 176 adet müzik aleti ve setin kazandırıldığına işaret ederek, “ YDA Havalimanı olarak da 13 okula ahşap kitaplık 1 okula ahşap kütüphane hediye etmelerinin yanı sıra Şerefler İlköğretim Okulunun kütüphanesinin tüm kitaplarını da hediye ettik” diye konuştu.

Ayaz, YDA Dalaman Havalimanının öncülüğünde desteklerini esirgemeyerek eğitime katkılarını gözler önüne seren paydaşlarına teşekkür ederek Dalaman halkına ve ilçeye desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

Şerefler İlköğretim okulunda yapılan tören sonrası Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan tarafından YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Cengiz T. AYAZ’a ve diğer işletmelere desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.

Bu haber toplam 523 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.