Dalaman’a spor yatırımı

Dalaman’a spor yatırımı
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Dalaman Belediyesi arasında Tenis Kortu ve Soyunma Odası yapımı için protokol imzalandı. İl Müdürü Ömer İlman...

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Dalaman Belediyesi arasında Tenis Kortu ve Soyunma Odası yapımı için protokol imzalandı. İl Müdürü Ömer İlman ve Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş arasında 4 adet tenis kortu ve 1 adet 2’li soyunma odası yapımı için protokol imzaları atıldı.

Sinem Karakaya

Muğla’nın Dalaman İlçesi’ne Spor Toto’nun desteğiyle Dalaman Belediyesi tarafından yapılacak olan tenis kortları ve soyunma odası yapımı için Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Dalaman Belediyesi tarafından protokol imzalandı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ve Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş arasında 4 adet tenis kortu ve 1 adet 2’li soyunma odası yapımı için protokol imzaları atıldı.

“Halkımızın ve gençlerimizin kullanabilmesi için tenis kortlarının faaliyete girmesi için çalışmalara en kısa sürede başlanacak” diyen  Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “Spor Toto’nun desteğiyle Dalaman İlçemize Dalaman Belediyesi tarafından yapılacak olan 4 adet Tenis Kortu ve 1 adet 2’li soyunma odası yapımı için Dalaman Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Karakuş ile protokolü imzaladık. Daha önce aynı alanda Belediyemiz tarafından yapılan 50x70 ebatlarında sentetik Futbol Sahasını bugün teslim aldık. Dalamanlı sporcularımızın hizmetine sunduk. Şimdi 4 adet tenis kortu ve soyunma odalarının protokolünü imzaladık. En kısa sürede bitirilerek hizmete açılacaktır. Burada ulusal ve Uluslararası birçok organizasyona ev sahipliği yapacağımız kalitede yapılacak tenis kortları ilimiz ve Dalaman ilçemiz için büyük önem taşımaktadır. Ben bu konuda spora ve gençlere büyük önem veren Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Karakuş’a teşekkür ediyorum. Ayrıca Dalaman Spor Salonumuzun bakım onarımı için ödeneğimiz çıktı. Yakın zamanda ihalesini yapacağız. Dalaman ve tüm ilçelerimizde yatırımlarımız devam ediyor” dedi.

İlçenin turizminin gelişmesi için spor yatırımlarına önem verdiklerini belirten Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş,“Gençlerimize kazandırılacak olan yeni spor tesislerimiz ve soyunma odalarımız için bize destek veren Gençlik ve Spor Bakanlığına ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Kurumlar arasında işbirliğine büyük önem veriyoruz. Dalaman’ımızın turizmde gelişmesi için spor yatırımlarının önemine inanıyoruz. Yaptığımız girişimler sonucu Spor Toto Kaynakları ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze tahsisli alada Sentetik Futbol Sahasını bitirdik bugün teslim ettik.4 adet Tenis Kortu ve soyunma odalarını da bir an önce bitirip teslimini yapacağız inşallah. Dalaman’ımıza Gençlerimiz ve Sporun gelişmesi için hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Bu haber toplam 674 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.