Dalyan’da dezenfekte ve maske istasyonu kuruldu

Dalyan’da dezenfekte ve maske istasyonu kuruldu
Dalyan’a gelen tatilcilerin ve vatandaşların kullanması için dezenfekte ve maske istasyonu kuruldu.Haber MerkeziDalyan Otelciler Derneği (DOD) öncülüğünde,...

Dalyan’a gelen tatilcilerin ve vatandaşların kullanması için dezenfekte ve maske istasyonu kuruldu.

Haber Merkezi

Dalyan Otelciler Derneği (DOD) öncülüğünde, 5 farklı noktaya dezenfekte ve maske istasyonu kuruldu. Dalyan’a gelen tatilcilerin ve vatandaşların kullanabilmesi için kurulan istasyon beğeni ile karşılandı. Ortaca Kaymakamı Oktay Erdoğan, “İstasyonların sayısını arttırmak istiyoruz” dedi.

Dalyan Mahallesinde 5 farklı noktaya kurulan dezenfekte ve maske istasyonu’nun tanıtımına Ortaca Kaymakamı Oktay Erdoğan, Belediye Başkanımız Alim Uzundemir, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Lima, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İlker Karaalp, DOD Başkanı Ali Mürşit Yağmur, turizmciler ve vatandaşlar katıldı.

Devamlı olarak denetim yaptıkları söyleyen Ortaca Kaymakamı Oktay Erdoğan, “Dalyan’da işletmeciler kendi işyerlerinde aldıkları tedbirlere ilaveten dezenfekte ve maske istasyonu kurdu. Dalyan Otelciler Derneği kısa süre önce kurulmasına rağmen başarılı projeler gerçekleştiriyor. Maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda devamlı yapmış olduğumuz uyarılar ve denetimlerle birlikte vatandaşlarımız böyle bir hizmetle de buluşmuş olacak. Güvenlik güçlerimizle birlikte denetimlerimize devam ediyor, sık sık maske dağıtıyoruz. Bu istasyonlarında sayısını arttırmak istiyoruz. “dedi.

Dernek üyelerine teşekkürlerini sunan Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, “Dünyayı sarsan salgın sürecinde çok önemli olduğunu düşündüğümüz bu uygulamayı hayata geçiren Dalyan’daki işletmecilere bölge halkı adına öncelikle çok teşekkür ediyorum. Bizler Ortaca Belediyesi olarak pandemi sürecinde vatandaşlarımızın sağlığı için Bakanlıklarımızdan gelen tüm tebliğleri uyguladık. İlçemizde maske dağıtımı, dezenfekte çalışmaları gibi birçok uygulamayı tekrar ettik. Denetimlerimiz ve uygulamalarımız halen devam ediyor. Pandemi süresinde Dalyan Mahallemizde maske dağıtım ve el dezenfektan istasyonlarını arttıran dernek üyelerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi

Bu haber toplam 496 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.