Darp edilen büfeci Elif Gültekin: “Geçim kaynağımı, bu adilerin yüzünden kapatıyorum”

Darp edilen büfeci Elif Gültekin:  “Geçim kaynağımı, bu adilerin yüzünden kapatıyorum”
Geçtiğimiz günlerde Milas’ta bir marketin işletmeciliğini yapan Elif Gültekin (55), dükkana müşteri olarak giren ve alkollü olduğu Kürşat Z. tarafından...

Geçtiğimiz günlerde Milas’ta bir marketin işletmeciliğini yapan Elif Gültekin (55), dükkana müşteri olarak giren ve alkollü olduğu Kürşat Z. tarafından darp edildi. Olayın ardından Gültekin, “Ben bu dükkanı, geçim kaynağımı, bu adilerin yüzünden kapatıyorum" dedi.

Haber Merkezi

İddiaya göre Muğla'nın Milas ilçesinde, Kürşat Z., alışveriş yapmak için gittiği büfenin işletmecisi Elif Gültekin'e sarkıntılık yapıp, sözlü tacizde bulundu. Bunun üzerine Elif Gültekin, Kürşat Z.’yi dışarı çıkarmak istedi. Ancak Kürşat Z., Gültekine tekme, tokat saldırdı. Yere yığılan Gültekine tekmeler atmayı sürdüren Kürşat Z. ardından büfeden çıkıp kaçtı. Saldırı anı, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Büfeye gelen başka bir müşterinin ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, Kürşat Z.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Kürşat Z., serbest bırakıldı. Olayın ardından konuşan Elif Gültekin, "Beni bugün bu hale getiren insan, 2 gün sonra gidecek bir başkasını öldürecek. Ben bu dükkanı, geçim kaynağımı, bu adilerin yüzünden kapatıyorum" dedi.

Yaşadığı korku dolu anları anlatan Elif Gültekin, “Eşim 4,5 yıl önce vefat etti. Ben burayı yalnız işletiyorum. Büfede otururken yarı çıplak bir adam geldi. 2 bira 1 de sigara istedi. Verdim sonra sözlü tacize başladı. O sırada bir kadın komşum geldi. Onunla muhabbet ediyorduk. Ondan sonra adamı dışarı çıkarmak için uğraş verdim. Elime aldığım değnekle korkutmak istedim. Orada bacağına bir kez vurdum, korkutmak için. Geldi beni darp etti” dedi.

“ÖLDÜKTEN SONRA MI SAHİP ÇIKACAKLAR”

Saldırganı tanımadığını söyleyen Gültekin, Kürşat Z.’nin serbest bırakılmasından dert yanarken, “Adamı 2 saat sonra serbest bırakacaklar. Ben burada öldükten sonra mı sahip çıkacaklar. Beni bugün bu hale getiren insan, 2 gün sonra gidecek bir başkasını öldürecek. Ben bu dükkanı, geçim kaynağımı, bu adilerin yüzünden kapatıyorum. Can güvenliğim olmadığı için dükkanı kapatıyorum “dedi.

Bu haber toplam 1165 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.