Datça açıkları beşik gibi

Datça açıkları beşik gibi
Datça açıkları dünden beri beşik gibi sallanıyor. İlçenin 35 kilometre açığındaü büyüklükleri 1.5’le 4.8 arasında yüzün üzerinde artçı sarsıntılar meydana geldi.Datça açıkları, son 24 saatte büyüklükleri 1.5...

Datça açıkları dünden beri beşik gibi sallanıyor. İlçenin 35 kilometre açığındaü büyüklükleri 1.5’le 4.8 arasında yüzün üzerinde artçı sarsıntılar meydana geldi.

Datça açıkları, son 24 saatte büyüklükleri 1.5 ile 4.8 arasında değişen artçı depremlerle sarsılıyor. Dün meydan gelen 4.8’lik deprem, ilçede paniğe neden olmuştu. Bunun ardından Muğla Valiliği’nden olumsuz bir durumla karşılaşılmadığı açıklaması yapılmıştı. Datça’nın 35 kilometre açığında bugün de artçı depremlerle sarsılmaya devam etti. Aynı bölgede akşam saatlerinde, 4.2’lik bir sarsıntı daha yaşandı. Son olarak sadece 20:00 ile 22:00 arasında, büyüklükleri 1.5 ile 3.7 arasında değişen 14 sarsıntı meydana geldi.

"OLUMSUZ BİR DURUM YOK"

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Sözcüsü İsmail Çataklı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Datça açıklarında yaşanan 4,2 büyüklüğündeki depremde olumsuz bir durum olmadığını açıkladı. Çataklı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Muğla ili Datça ilçesi açıklarında, saat 19.26'da 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Muğla İl AFAD, Datça ilçe Emniyet ve İlçe Jandarmadan alınan bilgilere göre, olumsuz bir ihbar bulunmamaktadır. Geçmiş olsun Muğla." ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 210 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.