Datça Belediye Başkan Adayı Gülada;"DATÇA'NIN REÇETESİ HAZIR"

Datça Belediye Başkan Adayı Gülada;"DATÇA'NIN REÇETESİ HAZIR"
Cumhur İttifakının Datça Belediye Başkan Adayı Feyzullah Gülada katıldığı televizyon programında ilginç açıklamalarda bulundu. Belediye Başkan adayı Gülada; "Datça'nın reçetesi hazır" dedi.Televizyon programında Datça...

Cumhur İttifakının Datça Belediye Başkan Adayı Feyzullah Gülada katıldığı televizyon programında ilginç açıklamalarda bulundu. Belediye Başkan adayı Gülada; "Datça'nın reçetesi hazır" dedi.

Televizyon programında Datça ile ilgili projelerini anlatan Cumhur İttifakının Datça Belediye Başkan adayı Gülada "A takımımızı oluşturduk ve seçimler öncesi sahaya indik. Datça için projelerimiz hazır. Tabiri yerinde ise Datça'ya serum takacağız.  Datça'nın sorunları çok fazla. Datça'nın yolu yok, suyumuz yetersiz. Bunun ile ilgili olarak enteresan olan ne Datça Belediyesi bir hizmet talebinde bulunmuş nede Muğla Büyükşehir Belediyesi Datça'ya yeteri kadar hizmet yapmamış” dedi.

Devletin Millete Husumeti Olmaz

Devlet kurumlarının Datça’ya yeterince hizmet yapmadığı söylentilerine de cevap veren Başkan adayı Gülada; “Susuzluk Datça’nın en büyük sorunu. Datça turistlik bir ilçe yazın daha çok göç alıyor. Susuzluğun büyük sorun olduğu Datça'da sorumlu olan şimdiye kadar bu ilçeyi yönetenler. İmar ile ilgili çalışma yapıldı ancak doğru dürüst bir hizmet alınamadı. Datça'da önce imar, alt yapı ve kanalizasyon sorunlarının ortadan kaldırılması gerekiyor. Yerel yönetim bu sorunları çözemiyorsa çözecek mercilere bu sorunları bir an önce iletmelidir. Datça'nın bu sorunları insanı sorunlardır. Devlet her yere eşit hizmet götürür yeter ki yerel yöneticiler bu sorunları yetkili mercilere iletebilsin. Devletin millete husumeti olmaz. Belediyenin parselleri hizmet bahanesi ile satıldı, ancak hizmet yapılmadı. Hizmet yapılmadıysa para nerde, hizmet yapıldıysa hizmet nerde” diye sordu.

Cumhur ittifakının Datça Belediye Başkan adayı Feyzullah Gülada Datça'da çöplerin bile belediye tarafından düzenli bir şekilde toplanamadığının altını çizdi. Datça'da hizmete talip olduklarını beliren Gülada "31 Mart sonrası için yola çıktığımız güzel Datça'mız için projelerimiz hazır" diye konuştu.

Bu haber toplam 1799 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.