Datça’da 5 kişinin olduğu tekne alabora oldu

Datça’da 5 kişinin olduğu tekne alabora oldu
Muğla’nın Datça ilçesinde gece saatlerinde denize açılan ve içerisinde 5 kişinin bulunduğu tekne alabora oldu. Tekne içerisinde bulunan 5 kişiden 4’ü kurtulurken kayıp olan Yankı Kocabaş için arama kurtarma çalışması...

Muğla’nın Datça ilçesinde gece saatlerinde denize açılan ve içerisinde 5 kişinin bulunduğu tekne alabora oldu. Tekne içerisinde bulunan 5 kişiden 4’ü kurtulurken kayıp olan Yankı Kocabaş için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Sinem Korkmaz

Muğla’nın Datça ilçesinde 5 arkadaşın gece saatlerinde balık tutmak için açıldığı tekne alabora oldu. 5 kişiden 4’ü kurtulurken kayıp olan Yankı Kocabaş için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre,Burak Ballı, Erkan Korkut, Tuna Kocabaş, Kenan Kargın ve Yankı Kocabaş balık tutmak için gece saatlerinde denize açıldı. Bir süre sonra kötü hava şartları nedeniyle tekne alabora oldu. İddiaya göre, dalgalı denizde kaybolan Yankı Kocabaş’ı arkadaşları kurtarmaya çalışırken, dalgalar nedeniyle Kocabaş arkadaşlarına tutunamayarak dalgalı denizde tekrar kayboluyor.

Haber alınamayan Yankı Kocabaş için, Milas, Ören ve Datça’dan gelen arama kurtarma ve Jandarma ekiplerince arama çalışmaları devam ediyor.

Bu haber toplam 414 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.