DATÇA’DA TENİS TURİZMİ OLUŞTURMAK AMAÇLANIYOR

DATÇA’DA TENİS TURİZMİ OLUŞTURMAK AMAÇLANIYOR
Muğla’nın Datça ilçesinde Nisan ayında kurulan Datça Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Heb ilçeyi tenis merkezi haline getirmek  ve Tenis turizmi oluşturmayı amaçladığını dile getirdi. Datça’yı tenis turizmi açısından...

Muğla’nın Datça ilçesinde Nisan ayında kurulan Datça Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Heb ilçeyi tenis merkezi haline getirmek  ve Tenis turizmi oluşturmayı amaçladığını dile getirdi.

 

Datça’yı tenis turizmi açısından canlandırmak istediğini ifade eden Başkanı Seyhan Heb, “Datça Tenis Kulübü olarak 2021 yılı Nisan  ayında kurulmuş olup, Datça ilçesinde tenis sporunun yaygınlaşıp gelişmesi için çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayız. Tenis sporu 7 den 77’ye herkesin yapacağı bir spor dalı olup 4 yaş ve üzeri bütün herkesin oynayacağı bir spordur. Datça merkez Zeytidalı evleri  içerisinde bulunan 1 adet  tenis kortunda  faaliyetlerimize başlamış bulunmaktayız. Çocuklara ve yetişkinlere istenilen gün ve saate eğitim vermekte olup eğitimin sürekli hale gelmesi için tenis kortumuzu kışa  hazır hale getiriyoruz.  Datça Tenis Kulübü olarak Datça’da tenis turizminin canlanmasına katkıda bulanarak ve Datça’yı ulusal ve uluslararası tenis organlarına ev sahibi yapacak bir kent haline getirmeyi amaçlıyoruz. Turnuvalara gelecek olan sporcu ve sporcu aileleri ile Datça’nın tanıtımına katkı sağlayıp, Datça’da  tenis turizmi oluşturmak istiyoruz. Datça Tenis Kulübünde yetişecek sporcuları ilçemizde bulunan ilköğretim ve anaokullarından tenise uygun bilimsel testlerle seçip sporcuları alt yapıya kazandırıp lisanslı sporcu olarak ulusal ve uluslararası organizasyonlara katılmalarını sağlayıp Datça’nın adını tüm Türkiye’ye duyurmayı amaçlıyoruz. Kurumsal kimliğimiz ile geldiğimiz Datça’da Şubelerimiz olan Muğla ve Didim’de yakaladığımız başarıları burada da yakalamak istiyoruz. Kısa bir zaman önce açılmamıza rağmen istediğimiz ilgiyi görmek bizi fazlası ile mutlu etti” dedi.

Bu haber toplam 395 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.